erenacklss
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
su çiçeği oldum ve 12 gün okula gidemedim bunun toplamında 20 gün özürlü 13.5 gün özürsüz devamsızlığım var sınıfta mı kalırım?
Gecmis olsunsu çiçeği oldum ve 12 gün okula gidemedim bunun toplamında 20 gün özürlü 13.5 gün özürsüz devamsızlığım var sınıfta mı kalırım?
evet sınıfta kaldın geçmiş olsunsu çiçeği oldum ve 12 gün okula gidemedim bunun toplamında 20 gün özürlü 13.5 gün özürsüz devamsızlığım var sınıfta mı kalırım?
rapor aldım heyet raporu istedim ama doktor bunun zorunlu olarak gelememe durumu olduğunu okulun durumu halledeceğini söylediler.Neden doktor izni almadın yavrucum?
dolayısıyla normal rapor aldım.rapor aldım heyet raporu istedim ama doktor bunun zorunlu olarak gelememe durumu olduğunu okulun durumu halledeceğini söylediler.
okulla konuş o zaman devamsızlığını silerlerse kalmazsın ama zorrapor aldım heyet raporu istedim ama doktor bunun zorunlu olarak gelememe durumu olduğunu okulun durumu halledeceğini söylediler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dolayısıyla normal rapor aldım.
heyet raporu alman lazımdı şuan devamsızlıkla kim ilgileniyosa onunla konuşup ikna edemediğin sürece kaldın gibi gözüküyorsu çiçeği oldum ve 12 gün okula gidemedim bunun toplamında 20 gün özürlü 13.5 gün özürsüz devamsızlığım var sınıfta mı kalırım?
çok teşekkürler.Doktordan su çiçeği olduğuna ve tedavinin süresini de gösterir raporunu , reçeteni de ekleyip hocana göster. O müdüriyete dilekçe yaz diyebilir, hocanın yönlendirmesi ile halledersin. Rapor olmasa işin zordu, geçmiş olsun