120 GB SSD ÖNERİSİ

Kronik sorunlu o.

• Beğen
Reaksiyonlar: yk38
Wd green serisi alsam nasıl
WD Green bizim okulun akıllı tahtasında kullanılan SSD. CrystalDiskMark adlı yazılımda sıcaklık değerlerinin fazla olduğunu ve bütün S.M.A.R.T verilerinin tamamen aynı olduğunu gözlemledim. Aynı şekilde WD SSD Dashboard adlı yazılımda bu SSD'nin sağlık durumu görünmüyor.

Takibi yapılamayan SSD'yi önermem.

Kingston A400 veya Crucial BX500 (Firmware güncellemesi gereklidir) öneririm.
Isınma ve yavaş yazma sorunlu bir model.

WD Green bizim okulun akıllı tahtasında kullanılan SSD. CrystalDiskMark adlı yazılımda sıcaklık değerlerinin fazla olduğunu ve bütün S.M.A.R.T verilerinin tamamen aynı olduğunu gözlemledim. Aynı şekilde WD SSD Dashboard adlı yazılımda bu SSD'nin sağlık durumu görünmüyor.

Takibi yapılamayan SSD'yi önermem.

Kingston A400 veya Crucial BX500 (Firmware güncellemesi gereklidir) öneririm.

Isınma ve yavaş yazma sorunlu bir model.
Firmware güncellemesi nasıl yapacam

Firmware güncellemesi nasıl yapacam
Genellikle SSD'lerin firmware güncellemesi kendi yazılımlarından kolaylıkla yapılabiliyor; Samsung'un Magician'ı, Adata'nın SSD Toolbox'u, WD'nin Dashboard'ı, Kingston'un SSD Manager'i gibi.

Dostum bu ssdyi 2 senedir kullanıyorum. 8 - 10 defa format atmışımdır. Dün crystalmark testi yaptım. 530-500 değerlerini verdi. Sorunsuz kullanmaktayım öneriririm.

Dostum bu ssdyi 2 senedir kullanıyorum. 8 - 10 defa format atmışımdır. Dün crystalmark testi yaptım. 530-500 değerlerini verdi. Sorunsuz kullanmaktayım öneriririm.
Kaç GB yazırmış? Sağlığı kaç?

Geri