UczPre diye bir siteSanmıyorum hocam güvenli olsada okadar meblağ vermek mantıklı gelmedi,nereden alıyordunuz ?
Steam Key gibi bir şey mi o hocamHocam yok e-posta değişiyor falan güvenilir değil bu hesap satışları, key alın onu aktifleştirin tamamen size ait olur öyle.
![]()
Minecraft Premium Java Edition Satın Al - En Uygun Fiyat Durmaplay'de
Minecraft Premium Java Edition oyununu en uygun fiyatlarla Durmaplay'den satın alın. Hızlı teslimat, güvenli ödeme seçenekleri ve özel indirimlerle Minecraft maceranıza hemen başlayın!www.durmaplay.com
Aslında direkt orijinal siteden almayı düşündüm ama dediğim gibi gerçekten pahalı. 6 7 yıl evvel de heveslenmiştim 85 liraydı vaz geçmiştim...Hocam yok e-posta değişiyor falan güvenilir değil bu hesap satışları, key alın onu aktifleştirin tamamen size ait olur öyle.
![]()
Minecraft Premium Java Edition Satın Al - En Uygun Fiyat Durmaplay'de
Minecraft Premium Java Edition oyununu en uygun fiyatlarla Durmaplay'den satın alın. Hızlı teslimat, güvenli ödeme seçenekleri ve özel indirimlerle Minecraft maceranıza hemen başlayın!www.durmaplay.com
Dersteydim kusura bakmayın hocam, konuya gelecek olursak evet Steam Key gibi aldığınız Key'i buraya yazıyorsunuz ve ürünü aktifleştiriyorsunuz.UczPre diye bir site
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Steam Key gibi bir şey mi o hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aslında direkt orijinal siteden almayı düşündüm ama dediğim gibi gerçekten pahalı. 6 7 yıl evvel de heveslenmiştim 85 liraydı vaz geçmiştim...