120 TL'lik Minecraft güvenilir mi ?

resmus66

80+
Reaksiyon skoru
86
İnternette 120TL ye satılan premium minecaft ( E-posta/ Şifre değiştirilebilen) Sizce güvenilir mi? Malum orjinal oyun 200 TL yi aştı.

Hocam yok e-posta değişiyor falan güvenilir değil bu hesap satışları, key alın onu aktifleştirin tamamen size ait olur öyle.

Sanmıyorum hocam güvenli olsada okadar meblağ vermek mantıklı gelmedi,nereden alıyordunuz ?
UczPre diye bir site
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yok e-posta değişiyor falan güvenilir değil bu hesap satışları, key alın onu aktifleştirin tamamen size ait olur öyle.
Steam Key gibi bir şey mi o hocam

Aslında direkt orijinal siteden almayı düşündüm ama dediğim gibi gerçekten pahalı. 6 7 yıl evvel de heveslenmiştim 85 liraydı vaz geçmiştim...

Buradan alabilirsiniz

Bu ilan isteklerinizi karşılar galiba. Belki daha uyguna da vardır.

UczPre diye bir site

Steam Key gibi bir şey mi o hocam

Aslında direkt orijinal siteden almayı düşündüm ama dediğim gibi gerçekten pahalı. 6 7 yıl evvel de heveslenmiştim 85 liraydı vaz geçmiştim...
Dersteydim kusura bakmayın hocam, konuya gelecek olursak evet Steam Key gibi aldığınız Key'i buraya yazıyorsunuz ve ürünü aktifleştiriyorsunuz.

IMG_20210921_152137.jpg

Geri