güzel alınır bu fiyatakendime de bunu aldım aktif olarak kullanıyorum, 250 kodla 1250ye düşüyor 50tl de kargo var 1300tl![]()
Machenike L8 Air Tri-Mode 1K Siyah Gaming Mouse | GANK
Machenike L8 Air Tri-Mode 1K siyah gaming mouse, kablosuz (Bluetooth, 2.4 GHz) ve kablolu bağlantı seçenekleriyle oyun performansınızı zirveye taşır. RGB ışıklandırması ve ergonomik tasarımıyla konfor ve şıklığı bir arada sunar. Machenike Türkiye distribütörü Gank.com.tr ile şimdi keşfedin!gank.com.tr
Hocam bu sensör çoğu mouseda var ama daha iyisi bulunmazmo bu fiyatakendime de bunu aldım aktif olarak kullanıyorum, 250 kodla 1250ye düşüyor 50tl de kargo var 1300tl![]()
Machenike L8 Air Tri-Mode 1K Siyah Gaming Mouse | GANK
Machenike L8 Air Tri-Mode 1K siyah gaming mouse, kablosuz (Bluetooth, 2.4 GHz) ve kablolu bağlantı seçenekleriyle oyun performansınızı zirveye taşır. RGB ışıklandırması ve ergonomik tasarımıyla konfor ve şıklığı bir arada sunar. Machenike Türkiye distribütörü Gank.com.tr ile şimdi keşfedin!gank.com.tr
Sanmıyorum hocam bu fiyat bandındakilerde bu oluyor genelde ya da 3395SE oluyor, SE daha alt modeliHocam bu sensör çoğu mouseda var ama daha iyisi bulunmazmo bu fiyata
siteye girince bildirim çıkıyor zaten GANKSENİNLE olması lazımHocam kod ne acaba