%10 Kupon ile 1400 TL'ye geliyor nays veya kupon falanla daha ucuza getirebilirsiniz.
kusura bakmayın ilk defa kullanıyorumda cevap tuşuna basmayı unutmuşumAjazz Stk61 Almıştım şimdi iade ettim RK61 düşünüyorum almanca klavyesi falan sorun çıkarır mı ya da dierya mı kaliteli royal kludge mi hangisini almalıyım. Kablosuz tercihim. bütçemi 1400 e çıkardım
benim klavyede almanya dan geldi sorun olmuyorAjazz Stk61 Almıştım şimdi iade ettim RK61 düşünüyorum almanca klavyesi falan sorun çıkarır mı ya da dierya mı kaliteli royal kludge mi hangisini almalıyım. Kablosuz tercihim. bütçemi 1400 e çıkardım
Mesaj otomatik birleştirildi:
alıyorum o zaman iadem gelince rk61'i ömürlük olur mu hot swap yazıyor sen inceler misin swıtchlerini bilgin varsabenim klavyede almanya dan geldi sorun olmuyor
rk61 i beğeniyorum ben klavye seçerken hot swaple özelliği var mı ona da bir dikkat et
Dierya o paralari hak etmiyor. Onceden 500-700 tl civariydi o klavye. RK Switchler gaterondan biraz kotu, outemudan iyi switchler. Dierya klavyede TMKB veya Jixian switchler vardir. RK Switchler ikisinden de biraz daha iyi. Ayrica Hotswap ve 3-mod destegide var.Ajazz Stk61 Almıştım şimdi iade ettim RK61 düşünüyorum almanca klavyesi falan sorun çıkarır mı ya da dierya mı kaliteli royal kludge mi hangisini almalıyım. Kablosuz tercihim. bütçemi 1400 e çıkardım
PCB'si cok kaliteli degil ama duzgun kullanimda 5-6 sene goturur kasasi. Switchleri kullanima bagli, ama ucuza zaten switch temin etmek kolay suanda. 400-500 TL'ye cok kaliteli switchler alinabiliyor.alıyorum o zaman iadem gelince rk61'i ömürlük olur mu
çok sağol bu paraya alabileceğim en iyi rk61 sanırım(onaylarsan sevinirim ) şuan blue swıtch kullanıyorum ama değiştirmek istiyorum red mi brown mu önerirsinDierya o paralari hak etmiyor. Onceden 500-700 TL civariydi o klavye. RK Switchler gaterondan biraz kotu, outemudan iyi switchler. Dierya klavyede TMKB veya Jixian switchler vardir. RK Switchler ikisinden de biraz daha iyi. Ayrica Hotswap ve 3-mod destegide var.
PCB'si cok kaliteli degil ama duzgun kullanimda 5-6 sene goturur kasasi. Switchleri kullanima bagli, ama ucuza zaten switch temin etmek kolay suanda. 400-500 TL'ye cok kaliteli switchler alinabiliyor.
Ömürlük olur mu sorusunu ilk defa sizden duyuyorum, elektronik cihaz bu bozulur. Markalı dediğiniz çoğu klavyeden uzun süre taşır sizi ama elbet bir gün bozulacak.alıyorum o zaman iadem gelince rk61'i ömürlük olur mu hot swap yazıyor sen inceler misin swıtchlerini bilgin varsa
Beyaz olarak RK61'dir büyük ihtimalle. Daha iyisi için bütçenin artması lazım bir daha. Brown tavsiye ederim. Red'in hissiyati hic iyi degil.çok sağol bu paraya alabileceğim en iyi rk61 sanırım(onaylarsan sevinirim ) şuan blue swıtch kullanıyorum ama değiştirmek istiyorum red mi brown mu önerirsin
RK68 ile tek farki birinde yon tuslari var birinde yok degil mi? Birde nays yok diye biliyorum hocam amazonda. Ama yine de kuponda var bu fiyata alinabilecek en iyisi su an. Normalde K68 vardi zam yemis.%10 Kupon ile 1400 TL'ye geliyor nays veya kupon falanla daha ucuza getirebilirsiniz.
Evet ekstradan tus farki var. sadece.RK68 ile tek farki birinde yon tuslari var birinde yok degil mi? Birde nays yok diye biliyorum hocam amazonda. Ama yine de kuponda var bu fiyata alinabilecek en iyisi su an. Normalde K68 vardi zam yemis.