Neler Yeni

Yardım 1200 tl mouse önerisi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
efegulhan81
Bütçe
1200
Merhaba yaklaşık 3 aydır kendime güzel bir setup kurmaya çalışıyorum Allah'tan şanslıydım ve Aula F75'i alabildim ama şu anda tek eksiğim mouse, şu anda eski bir ofis faresi kullanıyorum hem diğer ekipmanlarla uyuşmadığı hem de eski olduğu için değiştirmeyi düşünüyorum sizce arada oldukça fark olur mu yani almaya değer mi, 1200 TL'ye fare önerir misiniz genelde CS2 gibi oyunlar oynuyorum, onun dışında normal hikayeli ve arkadaşlarla oynanan oyunlar vesaire oynuyorum, elimin tam boyutunu bilmiyorum ama o kadar büyük değil, tutuş şeklim ise işaret ve orta parmağım farenin üstünde diğerleri yandan tutulacak şekilde yani normal bir tutuş diyebiliriz önerilerinizi bekliyorum beyaz ve kablosuz olursa çok iyi olur ama olması şart değil kabloluda olabilir.

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
yunusemre
Merhaba yaklaşık 3 aydır kendime güzel bir setup kurmaya çalışıyorum Allah'tan şanslıydım ve Aula F75'i alabildim ama şu anda tek eksiğim mouse, şu anda eski bir ofis faresi kullanıyorum hem diğer ekipmanlarla uyuşmadığı hem de eski olduğu için değiştirmeyi düşünüyorum sizce arada oldukça fark olur mu yani almaya değer mi, 1200 TL'ye fare önerir misiniz genelde CS2 gibi oyunlar oynuyorum, onun dışında normal hikayeli ve arkadaşlarla oynanan oyunlar vesaire oynuyorum, elimin tam boyutunu bilmiyorum ama o kadar büyük değil, tutuş şeklim ise işaret ve orta parmağım farenin üstünde diğerleri yandan tutulacak şekilde yani normal bir tutuş diyebiliriz önerilerinizi bekliyorum beyaz ve kablosuz olursa çok iyi olur ama olması şart değil kabloluda olabilir.
https://www.temu.com/tr/mıknatıslı-...&refer_page_id=10009_1735330542160_gmtc24d59l ayrıca destege yaz 100 lıralık kupon ıste

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
efegulhan81
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam vereceğim paraya değer mi ,Mesela steelSeries rival 3 ten iyi midir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl kupon alacağım hocam rehberlik eder misiniz

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
yunusemre
rıval 3 mu kaldı hocam al bunu rahatına bak

Nasıl kupon alacağım hocam rehberlik eder misiniz
hocam sepetıne 1150 lıralık urun koy vergıler dahıl olmadan ve musterı temsılcısı kısmına sepetımı onaylamak ıcın 100 lıralık kupona ıhtıyacım var de galıba 130 lıralık verıyolardı ben oyle hatırlıyorum 1 gune tanımlanıyor hesabına

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mustafa doğan
Hocam ben Razer Cobra kullanıyorum. Gayet memnunum hafif ve iyi hissettiriyor bozulsa yine aynısını alırım o kadar hoşuma gitti düşünmeden alabilirsin. Sadece biraz küçük benim elime tam oluyor o yüzden tercih ettim sen de bir bak istersen https://www.teknosa.com/razer-cobra...rce=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.36.5 Arçelik'in kendi sitesinde 950 liraya düşmüş oradan da alabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
efegulhan81
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rıval 3 mu kaldı hocam al bunu rahatına bak

hocam sepetıne 1150 lıralık urun koy vergıler dahıl olmadan ve musterı temsılcısı kısmına sepetımı onaylamak ıcın 100 lıralık kupona ıhtıyacım var de galıba 130 lıralık verıyolardı ben oyle hatırlıyorum 1 gune tanımlanıyor hesabına
Anladım hocam diğer arkadaşın önerdiğinden daha mı iyi normal bir fareden farkı ne açıklayabilirmisin hocam

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
yunusemre
Anladım hocam diğer arkadaşın önerdiğinden daha mı iyi normal bir fareden farkı ne açıklayabilirmisin hocam
razer kobraya asla o fıyat verılmez cogu seyde attackshark daha ıyı medımarkta denemıstım bana kucuk gelmıstı

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mustafa doğan
razer kobraya asla o fıyat verılmez cogu seyde attackshark daha ıyı medımarkta denemıstım bana kucuk gelmıstı
Ben aldığım zaman 700 civarı bir şeydi ama bence çinden garantisiz ürün almaktan iyidir en azından muhattap bulabilirsin bir sıkıntı çıkınca tabi tercih meselesi ben küçük mouseları daha çok seviyorum. Bundan önce de g300s kullanıyordum.

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
yunusemre
Ben aldığım zaman 700 civarı bir şeydi ama bence çinden garantisiz ürün almaktan iyidir en azından muhattap bulabilirsin bir sıkıntı çıkınca tabi tercih meselesi ben küçük mouseları daha çok seviyorum. Bundan önce de g300s kullanıyordum.
hocam markasız olsa neyse ama zaten attackshark sorun felan cıkıcagını hıc sanmıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
efegulhan81
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
efegulhan81
hocam markasız olsa neyse ama zaten attackshark sorun felan cıkıcagını hıc sanmıyorum
Reis tam olarak nereye yazmam gerek ve ne yazacağım tam şekilde söylermisin rica etsem
Senide bayağı uğraştırdïm kusura bakma

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
yunusemre
Reis tam olarak nereye yazmam gerek ve ne yazacağım tam şekilde söylermisin rica etsem
Senide bayağı uğraştırdïm kusura bakma
sag ustte destek kısmına tıkla ordan temu ıle sohbet et var ona tıkla sonra Türkiyede Gümrük sebebi ile alacağım ürün sınırı aşıyor bu yüzden biraz araştırma yaptım ve müşteri temsilcinin uzman ekip ile görüşüp benim için 110tl lik kredi verebileceğini öğrendim , bu krediyi alabilirsem ürünü satın alabilirim bunun için bana yardımcı olabilir misiniz? yaz

Ekler

• Screenshot_83.png
    Screenshot_83.png
    20.4 KB · Hit: 8
  • Screenshot_84.png
    Screenshot_84.png
    14.4 KB · Hit: 8
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar