Bütçesini aşıyor ve alınmazSteelseries Rival 650 SSM62456 12.000CPI 7 Tuş RGB Wireless Optik Gaming Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
attığın alınmaz bu arada. sağlam mousedir ama rampage fury z onla aynı fabrika çıkışlı ve daha ucuz onu alana kadar fury z alırımPWNAGE Ultra Custom Ergo Ultralight Wireless Gaming Mouse - Beyaz
Ultra Custom Wireless Ergo ÜRÜN AÇIKLAMASI Pwnage, yalnızca 58-86 gram ağırlığındaki dünyanın en hafif kablosuz ve kablolu oyuncu mouselarını üretmektedir. Bu mouse, ödüllü ve ultra hafif bir kabuğa ve Paw3335 biçiminde yeni bir sensöre sahiptir. 20 milyondan fazla tıklamayı kaldırabilen Omron...shop.connectgame.com.tr
Siyah modelide varda ilk bunu buldum diye bunu attım
Özellikleri:
Hızlı şarj desteği var bu sayede çok hızlı bi şekilde şarj olabiliyor
Delikli tasarım sevmiyorsanız delikli kısımları çıkıp deliksiz parça ile değişebiliyor, click kısımlarıda dahil
Çok hafif bi mouse
%100 ptfe skatez ile kaliteli bi mousepad ile yağ gibi kayar. Steelseries gibi markaların mousepadleri değil onlar kumaş pad, mikro dokuma bi mouse pad ile yağ gibi oluyor.
Omron 50 milyon ömürlü switchler var
Sensör Paw 3335 sorun çıkarıcak bi sensör değil
paracord kablo ile kablolu kullansan bile sorun çıkarmıyor.
Batarya ömrü:
Ofis Modu: 66 Saat
Oyun Modu: 40 Saat
0 dan 100'e şarj olma 1 saat
sade tasarımı olduğunu söyleyemem ama glorious model o wireless alabilirsin kablolu olarakta wirelessı çıksa ninjutsu katanayı bile geçcek şu şaheser varDizüstü bilgisayarım için mouse arıyorum. Kablosuz ve sade bir tasarım olması önceliğim. Kabloluya da okeyim. Fps oyunları oynamıyorum.
attığın alınmaz bu arada. sağlam mousedir ama rampage fury z onla aynı fabrika çıkışlı ve daha ucuz onu alana kadar fury z alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
sade tasarımı olduğunu söyleyemem ama glorious model o wireless alabilirsin kablolu olarakta wirelessı çıksa ninjutsu katanayı bile geçcek şu şaheser var
Endgame Gear XM1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Endgame Gear XM1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Endgame Gear XM1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 4.068,74 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Logitech g703 lightspeed nasıldır bir fikriniz var mıBütçesini aşıyor ve alınmaz
Sade tasarım istemiş agresif tasarım var o mouse da
shape'i fena değil özellik olarakta iyi sayılır ama ağır bir mouse. kötü değil ama daha iyi alternatifleri var.Logitech g703 lightspeed nasıldır bir fikriniz var mı
Dizüstü bilgisayarım için mouse arıyorum. Kablosuz ve sade bir tasarım olması önceliğim. Kabloluya da okeyim. Fps oyunları oynamıyorum.