XMAX (X3) Karyus Pro Terletmez Oyuncu Koltuğu Black/Siyah
XMAX (X3) Karyus Pro Terletmez Oyuncu Koltuğu Black/Siyah
www.xmaxoyuncukoltugu.com
H. OXMAX (X3) Karyus Pro Terletmez Oyuncu Koltuğu Black/Siyah
XMAX (X3) Karyus Pro Terletmez Oyuncu Koltuğu Black/Siyahwww.xmaxoyuncukoltugu.com
1200 e bile zorla çıkardım bütçemihttps://www.trendyol.com/xdrive/15-...mobilya_z:ofis-mobilyasi_t:pla_smart_shopping biraz daha çıkılabilirse bu alınılabilirdi.
Koltuk nasıl memnun musunuz? Bende Akela modelini almayı düşünüyorum, alınır mı?1200 e bile zorla çıkardım bütçemi
pek memnun değilim kolları aşırı geniş, omuz açıklığınız rahat 120 130 arası olmalı ayreten kolları güven vermiyor. tam olarak dik değil otururken bir kaç hafta oldu ayağı kırıldı. cidden özenli kullanan biri olmama rağmen bunlar aşırı rahatsız edici.Koltuk nasıl memnun musunuz? Bende Akela modelini almayı düşünüyorum, alınır mı?
Çok teşekkür ederim bende uzun ömürlü olması açısından bütçeyi biraz arttırmayı başardım. Sizin yorumunuzda çok yararlı oldu. Garantisi iyi diyorlar inşallah sorununuz çözülür.pek memnun değilim kolları aşırı geniş, omuz açıklığınız rahat 120 130 arası olmalı ayreten kolları güven vermiyor. tam olarak dik değil otururken bir kaç hafta oldu ayağı kırıldı. cidden özenli kullanan biri olmama rağmen bunlar aşırı rahatsız edici.
Ne aldiniz?Çok teşekkür ederim bende uzun ömürlü olması açısından bütçeyi biraz arttırmayı başardım. Sizin yorumunuzda çok yararlı oldu. Garantisi iyi diyorlar inşallah sorununuz çözülür.
Hocam ne yaptiniz acaba ben de alcaktim ama?pek memnun değilim kolları aşırı geniş, omuz açıklığınız rahat 120 130 arası olmalı ayreten kolları güven vermiyor. tam olarak dik değil otururken bir kaç hafta oldu ayağı kırıldı. cidden özenli kullanan biri olmama rağmen bunlar aşırı rahatsız edici.
Ben Hawk almıştım fakat memnun kalmadığım için iade etmiştim. Çalıştığım işyerinden ofis koltuğu aldım onu kullanıyorum.Ne aldiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ne yaptiniz acaba ben de alcaktim ama?