Neler Yeni

12000 Tl ye 3060lı sistem gelirmi ?

TP Jougan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Emirhan Savaş
10000TL bütçem vardı 12000 TL yaptım 3060 sistem gelirmi yoksa 2060 yakalarsam direk alayımmı belki bütçemi 12500 yapabilirim belli olmaz sizce ne yapmalıyım önerir misiniz?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,425
İsim
Oğuz Oğuz
10000TL bütçem vardı 12000 TL yaptım 3060 sistem gelirmi yoksa 2060 yakalarsam direk alayımmı belki bütçemi 12500 yapabilirim belli olmaz sizce ne yapmalıyım önerir misiniz?
4-5 gün önce 17k'ya 3060Ti ve 5600x sistem geldi. Yani buradan yola çıkarak 13-14 aralığında belki gelebilir. Ama 1dk de tükeniyor.

Mert555

80+ Bronze
13-14k'ya gelebilir
Aynı kişinin pc almadan önceki yorumları:🤦‍♂️

- 13.300₺ 3060 için kazık.

- Dolar 13.70 iken vok friday 3060ti 5600x çıkarmıştı.

- 11.000 üstü 3060 için hayal kırıklığı.

- (13.300₺ için) Komik rakam en fazla 11 bin olmalı.

Aynı kişinin pc Aldıktan sonra Yorumları: 😂

Bir yorum yapan kardeşimiz: r5 5600x - 3060ti 13’e tekrar gelebilir. Cevabı: 😜😜

- 13-16k arasına 3060ti toplanırmış. Dolar 8-9₺ zannediyor herhalde

… bu ve daha fazlası… vok friday 13.70ken 13k’ya çıkmıştı 3060 10k’ya çıkmalılar. İnsanlar kendilerini düşünüyorlar kimse kazıklanmak istemiyor şimdi bu kişi 15k’ya 5600x’li 3060 aldığı için düşük fiyattan çıkınca kötü hissedecek. Sistemi aldıktan sonra yaptıkları yorumlar ise, fiyatlar düşmezler, vok friday o zamana özel bir kampanyaymış bir daha çıkması imkansızlar. Aynı kişi pc almadan önce her gün youtuberları darlayıp şu fiyat üstüne gelirse kazıklar, dolar düştü vok friday bir daha çıkmalılar. Özetle durum bu. Durum böyleyken bu kişiye karşı yaptığım son yorum artık bu. çünkü samimiyeti olmayan bir çocuk. Bizzat bunları çok yaşıyorum adam araba alır sonra aldığı araba eversi gün ikiye katlanınca sevinir mantığında birçok kişi var ülkemizde. Belki de artsın satayım derdindeler bilemem. Bu kişide onlardan biri.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şunu da ekleyeyim pc mantığının bu duruma gelmesinin tek sebebi miningciliktir. Eskiden sistem tek tek toplanırdı. Aynı fiyattan gelirdi. Şimdi artık hazır sisteme zorlayan bir sistem var. Adam kafasına göre sistem indirimi yapıyor. 3₺ kar yapması gereken adam 10₺ kar yapmak istiyor. Tek tek toplamak istiyorsun, ekran kartını 2 kat fiyattan satıyorlar sırf miningciler almasın diye. Nvidia-Amd artık bu işe çare bulmalı. Türkiyede mining yapmak daha değerli diğer ülkelere nazaran. Çünkü kazandığı para dolar cinsinden. O yüzden şu madencilik mevzuları biterse 1-2 yıl içinde düzelmeler olucaktır. Dolar isterse artsın isterse azalsın. Pc fiyatlarının en büyük sebebi madencilik.

Son düzenleme:

rterdogan

80+

… bu ve daha fazlası… vok friday 13.70ken 13k’ya çıkmıştı 3060 10k’ya çıkmalılar. İnsanlar kendilerini düşünüyorlar kimse kazıklanmak istemiyor şimdi bu kişi 15k’ya 5600x’li 3060 aldığı için düşük fiyattan çıkınca kötü hissedecek. Sistemi aldıktan sonra yaptıkları yorumlar ise, fiyatlar düşmezler, vok friday o zamana özel bir kampanyaymış bir daha çıkması imkansızlar. Aynı kişi pc almadan önce her gün youtuberları darlayıp şu fiyat üstüne gelirse kazıklar, dolar düştü vok friday bir daha çıkmalılar. Özetle durum bu. Durum böyleyken bu kişiye karşı yaptığım son yorum artık bu. çünkü samimiyeti olmayan bir çocuk. Bizzat bunları çok yaşıyorum adam araba alır sonra aldığı araba eversi gün ikiye katlanınca sevinir mantığında birçok kişi var ülkemizde. Belki de artsın satayım derdindeler bilemem. Bu kişide onlardan biri.

Şunu da ekleyeyim pc mantığının bu duruma gelmesinin tek sebebi miningciliktir. Eskiden sistem tek tek toplanırdı. Aynı fiyattan gelirdi. Şimdi artık hazır sisteme zorlayan bir sistem var. Adam kafasına göre sistem indirimi yapıyor. 3₺ kar yapması gereken adam 10₺ kar yapmak istiyor. Tek tek toplamak istiyorsun, ekran kartını 2 kat fiyattan satıyorlar sırf miningciler almasın diye. Nvidia-Amd artık bu işe çare bulmalı. Türkiyede mining yapmak daha değerli diğer ülkelere nazaran. Çünkü kazandığı para dolar cinsinden. O yüzden şu madencilik mevzuları biterse 1-2 yıl içinde düzelmeler olucaktır. Dolar isterse artsın isterse azalsın. Pc fiyatlarının en büyük sebebi madencilik.
La ben de pc alacağım zaman bu kadar bütçemi aşacağını düşünmüyordum. Modartın sayfasında takip ede ede biraz daha piyasaya hakim olmaya başlayınca, diğer sistemleri araştırınca o günki durumlarda o fiyatın makul olabileceğini düşündüm. Vok friday sistem çıkalı kaç ay oldu, hani nerede onun gibi sistem? Bekle bekle bekle... Hem ben aldığım zamanlarda dolar 11 civarıydı, o günki kurda 13binlik sistemler çıkıyorsa, şuan 2 gün sonra 14 olma durumu var 13-14k makul bir fiyat aralığıdır. Ne kadar sinirlendiysen, gidip son yorumlarımı okumuşsun. Hedefin eğer beni kapak vs. bir şey etmekse, bu hayatı boşa yaşadığını ve hayat amaçlarını bir daha sorgulamanı tavsiye ederim. Genelde boş insanlar bunu uygulamazlar ama denemen gerek. Kendi kafandan peşin hükümlerle insanlar hakkında forumlarda yorumlar altında boş yorumlara kalkışma, bu hayatı bir hayatsız gibi yaşama. Tek sebebi miningcilikmiş. Ahsajjssjqjs keşke dünyaya karşı biraz bakış açın geniş olsa da yaşadığın hayatı sadece kendi etrafından ibaret olarak görmesen. Bir insan ancak bu kadar agresif olabilir, normal hayatında kim bilir nasıl eziliyorsa. Neyse, cahille sohbe kesiyorum, inşallah büyürsün akıllanırsın ne diyeyim Allah akıl fikir versin

lowren7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ender Kardaş
Beklemekten zarar gelmez 13k ya 3060 lı sistemler geliyor. İlla düşer diye umuyorum.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI

Elektrik faturaları biraz daha yükselir ise zaten bitecek mining işi :)

• Hahaha
Reaksiyonlar: RefX

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
12k'ya çok zor 14 falan olması lazım.

Top Bottom