Öneri 1200tl büyük mousepad önerisi

caglar11

80+
Reaksiyon skoru
15
Bütçe: 800-1200 civarı

İtopya, gaming gen, wraith gibi markalar üzerinden olursa daha iyi olur. iyzico geçerli markalar olması işime gelir kuponumla almak istiyorum.
mousepadler hakkında pek bilgim yok. yoğunlukla fps oyunları oynuyorum 312 edpi büyük ve uzun ömürlü bir mousepad bakıyorum

İtopya, gaming gen, wraith gibi markalar üzerinden olursa daha iyi olur. iyzico geçerli markalar olması işime gelir kuponumla almak istiyorum.
mousepadler hakkında pek bilgim yok. yoğunlukla fps oyunları oynuyorum 312 edpi büyük ve uzun ömürlü bir mousepad bakıyorum

razer sphex v3 (1000tl) ya da wraith spirit of aim (1500tl) ne dersiniz spirit of aim için iyi yorumlar gördüm üzerine eklemeye değer mi?
Qck ürünlerinde heavy, performance, edge gibi farklılıklar ne ifade ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.itopya.com/steelseries-qck-large-gaming-mouse-pad_u2913 bir de bunu buldum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Klassegear dan bakabilirsin. İyzico var orada.

Geri