1200TL Kulaklık önerisi

Reaksiyon skoru
176
arkadaşlar daha yeni G PRO X iade ettim sesi az olduğu için. Ses kartım ALC1200 mh751 aralarında en iyi seçenek diyorlar @Ethem Aslan hocam bi bakabilir misin bu bütçede en iyi kulaklık hangisi? genelde fps oyunları oynuyorum ama sesi yüksek versin istiyorum. iyi ses kasılsın müzik performansı iyi olsun.

Son düzenleme:
arkadaşlar mh751 aralarında en iyi seçenek diyorlar @Ethem Aslan hocam bi bakabilir misin bu bütçede en iyi kulaklık hangisi? genelde fps oyunları oynuyorum ama sesi yüksek versin istiyorum. iyi ses kasılsın müzik performansı iyi olsun.
İyi ses kasılsın diyorsan alpha s ama müzik performansı iyi değil ayrıca mikrofonu idare eder, hem müzik hemde oyun için istiyorsan logitech g pro x e bakabilirsin nerden baksan kaliteli

MH751. Kablosuz istiyorsan MH670 kullanıyorum çok memnunum öneririm. Bass ağırlıklı müzik için kablosuz arıyorsan direkt SkullCandy Crusher al.

arkadaşlar daha yeni G PRO X iade ettim sesi az olduğu için. mh751 aralarında en iyi seçenek diyorlar @Ethem Aslan hocam bi bakabilir misin bu bütçede en iyi kulaklık hangisi? genelde fps oyunları oynuyorum ama sesi yüksek versin istiyorum. iyi ses kasılsın müzik performansı iyi olsun.
Alpha s , g pro x , cloud 2 kullanmış ve karşılaştırmış biri olarak.
Sadece oyun ise bana göre o kadar para verip sadece oyun oynamak için film dizi müzikten ödün vermek mantıksız ama. Sadede oyun için ise , alpha s

Genel kullanım için g pro x bana sesi az geldiği için. İade ettim FURY X e şans verdim ve onu kullandım. G pro x gibi ses kalitesi olsa da malzeme kalitesi o kadar değil ama kötü de değil. Fury x kullandım. Çok memnundum sistemi satarken ekipmanlı sattığım için oda gitti.

HS60 pro düşünüyorum. Yada stok erken gelirse tekrar fury x alacağım...

@zumzum misali

Son düzenleme:
hyperx cloud mix bluetooth tavsiye ederim kendim kullanıyorum telefon pc ile uyumlu pc de kablolu kullanıyorsun bluetoothla bağlanmak istersen bluetooth görmüyor
telefon için söylüyorum
şarj
ses
mikrofon
çok iyi telefonla konuşurken sesi net duyarsın mikrofon da iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pc için de iyi ses

Alpha s , g pro x , cloud 2 kullanmış ve karşılaştırmış biri olarak.
Sadece oyun ise bana göre o kadar para verip sadece oyun oynamak için film dizi müzikten ödün vermek mantıksız ama. Sadede oyun için ise , alpha s

Genel kullanım için g pro x bana sesi az geldiği için. İade ettim FURY X e şans verdim ve onu kullandım. G pro x gibi ses kalitesi olsa da malzeme kalitesi o kadar değil ama kötü de değil. Fury x kullandım. Çok memnundum sistemi satarken ekipmanlı sattığım için oda gitti.

HS60 pro düşünüyorum. Yada stok erken gelirse tekrar fury x alacağım...
Logitech g pro x in sesi çok mu az bir yerlerden düzelmiyor mu

Ohoo hocam o kadar çok ayar denedim ki en son kafayı yedim yolladım. Ha bakarsın sana iyisi gelir ama kronik sorunu olduğu bana kalırsa belli çok fazla şikayet var ve uygulama ayarları sürekli değişiyor mesela mic ayarını 60 yaptıysam bi süre sonra 100 oluyor 7.1 zaten bana kalırsa bu kulaklıkta berbattı benimki sıkıntılıydı herhalde ama bir daha asla girişmem

Ben düzeltemedim. Yüksek ses seviyorum ben normal bir kullanıcıya ses normal gelebilir. Genel olarak %90 lık bir kısım sesin az olduğundan şikayetçi geri kalan ise ben son seste kullanamıyorum diyolar. Genel olarak böyle. Ben 1300 tl verdiğim bi kulaklıktan memnun kalmazsam bunu kullanmak istemem doğal olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,319
Üyeler
188,741
Son üye
Berkeurhann
Geri