1200TL Kulaklık önerisi

Ohoo hocam o kadar çok ayar denedim ki en son kafayı yedim yolladım. Ha bakarsın sana iyisi gelir ama kronik sorunu olduğu bana kalırsa belli çok fazla şikayet var ve uygulama ayarları sürekli değişiyor mesela mic ayarını 60 yaptıysam bi süre sonra 100 oluyor 7.1 zaten bana kalırsa bu kulaklıkta berbattı benimki sıkıntılıydı herhalde ama bir daha asla girişmem
7.1i açınca zaten Leş atıyor o derece. Hatta 7.1 yok bunda. DTS surround var. 7.1 diye geçmiyor.

Ben düzeltemedim. Yüksek ses seviyorum ben normal bir kullanıcıya ses normal gelebilir. Genel olarak %90 lık bir kısım sesin az olduğundan şikayetçi geri kalan ise ben son seste kullanamıyorum diyolar. Genel olarak böyle. Ben 1300 TL verdiğim bi kulaklıktan memnun kalmazsam bunu kullanmak istemem doğal olarak
O kadar kötü mi ya 1200 tl lik kulaklık yemin ederim elim ayağım titriyor iade mi etsem bilemedim

O kadar kötü mi ya 1200 TL lik kulaklık yemin ederim elim ayağım titriyor iade mi etsem bilemedim
Et tabii ki diyeceğim ama yanlış yönlendirmek istemiyorum. Memnun kalan %10luk kısımda olabilirsin sende. O yüzden sen bilirsin. Ama aynı ses performansını veren fury x aldım ben. Bu kadar para vermenin bi artısı yok. Pahaşı demek kalite demek değil. Bende şimdi tekrar fury x mi beklesem. Yoksa hs60 pro mu alsam bilemiyorum. Hs60 pronunda sesinin yüksek olacağını umuyorum..

Et tabii ki diyeceğim ama yanlış yönlendirmek istemiyorum. Memnun kalan %10luk kısımda olabilirsin sende. O yüzden sen bilirsin. Ama aynı ses performansını veren fury x aldım ben. Bu kadar para vermenin bi artısı yok. Pahaşı demek kalite demek değil. Bende şimdi tekrar fury x mi beklesem. Yoksa hs60 pro mu alsam bilemiyorum. Hs60 pronunda sesinin yüksek olacağını umuyorum..
Ya yok ben zaten 600 tl ye alacam yurt dışından sadece sesi kısık ise sorun değil bende son seste kulaklık kullanmadım hiç

Ya yok ben zaten 600 TL ye alacam yurt dışından sadece sesi kısık ise sorun değil bende son seste kulaklık kullanmadım hiç
Sıkıntı yok o zaman hayırlı olsun şimdiden. Beğenmezsen 1k ya okutursun en kötü :)

MH752 hiçbir yerde stok yok sanırım mH751 alıcam ses kartım ALC1200
En iyisi hocam, ama konforu 0 diyorlar onu göz önünde bulundur. SkullCandy Crusher alabilirsin müzik ağırlıklı kullanacaksan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,882
Üyeler
188,846
Son üye
erkanca
Geri