Eren Altunbaş
80+
- Reaksiyon skoru
- 64
- Bütçe
- 1200
Red switch tkl klavye bakıyorum öneriniz varsa çok mutlu olurum blue switch olmaması ve rgbsinin güzel olması tercihim
Shift tuşu çok küçük geldi![]()
ASUS TUF GAMING RA05 K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye
ASUS TUF Gaming K3, hızlı ve güvenilir performans için dayanıklı anahtarlara sahip bir mekanik RGB klavye.www.gaming.gen.tr
Sağlık olsunShift tuşu çok küçük geldi
Shift tusu büyük olmaz zatenShift tuşu çok küçük geldi
Ben ck104ten gecicem alacağım klavyeye capslocktan büyük shiftShift tusu büyük olmaz zaten
Çünkü klavye tr değil tr klavyede enteresan büyük shift küçük oluyor o zaman siz ing klavye alicaksinizBen ck104ten gecicem alacağım klavyeye capslocktan büyük shift
evet shift küçük fakat benim kullandığım bir klavyedir kendisi, donanım arşivi ayın ürünü kampanyasından almıştım. tuş basma hissiyatı ve sesi olsun gerçekten çok güzel bir klavye.Ben ck104ten gecicem alacağım klavyeye capslocktan büyük shift
Knk 3 katı butceminKnk butceni arttır apex pro al
Knk sqna uyugun fiyatlı soyliyim ya gamepower Saver yada gamepower ogre al bilek destekli red swichKnk 3 katı butcemin
Knk tkl klavye istiyorum![]()
GameBooster G908 Bolt Rainbow Red Switch Mekanik Gaming Klavye
GameBooster G908 Bolt Rainbow Red Switch Mekanik Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr