Yeter de artar üstüne programları kurarsın.Arkadaslar Şuan Windows10 21H1 Son sürümün boyutu kaç gb? 120GB SSD Alıcam sadece win10 u kurucam.
55GB kadar boş alan kalıyor Win 10 ve Chrome gibi basit şeyler kurulunca. Ek bir şey kurmayacaksan fazlasıyla yeterli olur.Arkadaslar Şuan Windows10 21H1 Son sürümün boyutu kaç gb? 120GB SSD Alıcam sadece win10 u kurucam.
Yok hocam hiç program kurmayacağım şimdi SSD Alınca ben ayrı bir diskmi olmuş olucak C ve D var bende SSD ye windowsu kurup geri kalan HDD ye Antivirüsü olsun driverleri olsun oyunlari felan kurucam SSD sadece windows sizde nasıl?Yeter de artar üstüne programları kurarsın.
Ayrı bir disk oluşur.Yok hocam hiç program kurmayacağım şimdi SSD Alınca ben ayrı bir diskmi olmuş olucak C ve D var bende SSD ye windowsu kurup geri kalan HDD ye Antivirüsü olsun driverleri olsun oyunlari felan kurucam SSD sadece windows sizde nasıl?
120GB Win10 a tek yeter ya ileride güncellemeleri yaparsam peki bi sorun cikartirmi?Ayrı bir disk oluşur.
Ben şu an Windows 8.1 Bulid 9600 kullanıyorum ve biraz da program bulunuyor durum böyle.
Alıntıyı görüntüle
Sanmıyorum.120GB Win10 a tek yeter ya ileride güncellemeleri yaparsam peki bi sorun cikartirmi?
Hayırlı akşamlar.Çok tesekkür ederim. Hayirli aksamlar.
Windows genel olarak 30GB'a yakın yer kaplıyor.Arkadaslar Şuan Windows10 21H1 Son sürümün boyutu kaç gb? 120GB SSD Alıcam sadece win10 u kurucam.
Hocam çokça program windows ve valorant lol gibi büyük oyunlar var bende yetiyor.EyvAllah hocam