120k Bilgisayar Önerisi

Rahqaan

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
120000
120bin TL bütçem var aklımda 9070xt+ryzen 7 9800x3d var başka bir öneriniz varmı veya bu sistemi almam için önerdiğiniz bir site

120bin TL bütçem var aklımda 9070xt+ryzen 7 9800x3d var başka bir öneriniz varmı veya bu sistemi almam için önerdiğiniz bir site
Hazır sistem olarak mı bakıyorsun ? tek tek parçaları alsan toplayabilirsen daha iyi bence

Hazır sistem olarak mı bakıyorsun ? tek tek parçaları alsan toplayabilirsen daha iyi bence
Valla tek tek de toplayabilirim de nerden toplamalıyım ve hangi sistemi toplamalıyım ben bakmıştım hazır sistem olarak bi tık daha ucuzdu aslında ama çok bilmiyorum.

Valla tek tek de toplayabilirim de nerden toplamalıyım ve hangi sistemi toplamalıyım ben bakmıştım hazır sistem olarak bi tık daha ucuzdu aslında ama çok bilmiyorum.
Valla oldum olası hazır sistemlere güvenemiyorum ben.
Ben parça parça sağlam sitelerden indirim takip ederek almayı tercih ediyorum.
1-2 hafta da indirimleri kovalayarak alabilirsin.
Özellikle Amazon (en güvenilir bence) Hepsiburada gibi yerlerden satıcı kendisi olan ürünleri almak hem daha güvenli hem de 6-9 taksit vade farksız imkanlar oluyor.

Valla oldum olası hazır sistemlere güvenemiyorum ben.
Ben parça parça sağlam sitelerden indirim takip ederek almayı tercih ediyorum.
1-2 hafta da indirimleri kovalayarak alabilirsin.
Özellikle Amazon (en güvenilir bence) Hepsiburada gibi yerlerden satıcı kendisi olan ürünleri almak hem daha güvenli hem de 6-9 taksit vade farksız imkanlar oluyor.
taksite gerek yok ama amazondan falan indirim mi yakalamamı önerirsin valla daha önce hiç kendime sistem almadığım için bilmiyorum da sence ne alıyım 120k ya ne toplamalıyım.

taksite gerek yok ama amazondan falan indirim mi yakalamamı önerirsin valla daha önce hiç kendime sistem almadığım için bilmiyorum da sence ne alıyım 120k ya ne toplamalıyım.
Mesela yarın incehesap ta gaming gecesi var. Saat 22 de başlıyor.
9800x3d bu aralar 19-20K arası geziyor.
Yarın, işlemci, anakart, psu yu gaming gecesinden denk getirebilirsin.
Mutlaka bi göz at derim.
Buradaki sıcak fırsatları gün içinde sürekli kontrol et, çok güzel parçalar denk getirebilirsin.
PC montajlamak inan çok zor bişey değil. Yardımcı olurum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mesela bu anakart indirimde. Satıcı da amazon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,013
Üyeler
195,499
Son üye
Rlexa
Geri