Bütçeden kaynakları 120mm dedim 240mm'e çıkamıyorum. İyi bir kule tipi soğutucu etkisiz mi kalır kalmaz mı bir fikrim yok o yüzden en azından 120mm alıp kule tipinden daha yararlı olacağını düşündüm.kalitesine bağlı da çok gereksiz bir şey 120mm sıvı soğutucu.
Teşekkürler hocamSıvı soğutucu ile hiç uğraşma 5900x ile çok güzel çalışıyor. 5700x hayli hayli serin çalışır.
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Hangi model? Ben bu işlemci ile kule tipi kullanmıştım. Cooler Master Hyper 212 LED Turbo ARGB 120mm. Sorun olmuyor. Sadece belki sıvı soğutucu daha sessiz olabilir. Bütçenize uygunsa alınabilir bence. Ama hangi model var aklınızda?Günaydınlar arkadaşlar 120mm sıvı soğutucu ryzen7 5700x için yeterli midir?
atılan kule tipi çoğu 240mm sıvı soğutmadan daha iyi çalışır illia sıvı soğutma alackasanız bu bütçelerde sıvı soğutma da önerebilirim.Bütçeden kaynakları 120mm dedim 240mm'e çıkamıyorum. İyi bir kule tipi soğutucu etkisiz mi kalır kalmaz mı bir fikrim yok o yüzden en azından 120mm alıp kule tipinden daha yararlı olacağını düşündüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler hocam