140 MM daha sessiz çalışıp soğutması daha iyi olacaktır. Ben olsam 140 MM seçerdim fiyat farkı çok yoksa.Aralarında ciddi bir soğutma farkı olur mu arkadaşlar, sizce hangisi tercih edilmeli ?
Kaç tane gerekli? RGB'li olsun mu?Öneri alabilir miyim maks 200tl ?
2 adet gerekli hocam rgb olsa iyi olur (4 pin bağlantısı) ve varsa çoklayıcı lütfen.Kaç tane gerekli? RGB'li olsun mu?
Anakartımda 1 adet sys fan slotu var. Çoklayıcı da lazım 4 pinlik2 adet gerekli hocam RGB olsa iyi olur (4 pin bağlantısı) ve varsa çoklayıcı lütfen.
2 adet gerekli hocam RGB olsa iyi olur (4 pin bağlantısı) ve varsa çoklayıcı lütfen.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakartımda 1 adet sys fan slotu var. Çoklayıcı da lazım 4 pinlik
6 pin olduğu için maalesef. Splitter almalısınız.Hocam ben bu fanları buna bağlayabilir miyim?
Sanırım evet.Hocam 6 pin neden ki ? ARGB olduğu için mi ?
Bana soruyorsanız hocam, elimde bir ürün yok. Bu fan işleri kafamı çok karıştırdı. onu oraya bağla şunu şuraya bağla.Fanların CFM değerleri nedir
Eğer bir fanın CFM değeri (hava akışı) kötü ise o fan da kötüdür yani en önemli özellik CFM değerleri çünkü ne kadar yüksek CFM değeri o kadar iyi hava akışı demekBana soruyorsanız hocam, elimde bir ürün yok. Bu fan işleri kafamı çok karıştırdı. onu oraya bağla şunu şuraya bağla.
4 pin mi 3 pin mi
PWM mi, değil mi
sata mı molex bağlantı mı
Argb mi RGB mi
Bi ton soru hangi birini yanıtlasam bilemiyorum. Bana şu kontrol board'a uygun 140mm veya 120mm fan lazım 2 tane.