Sadeceogrenmekistiyorum
80+ Gold
Sende kontrolcü yok muFan kontrolcü derken hocam ? Çoklayıcı mı ?
Sende kontrolcü yok muFan kontrolcü derken hocam ? Çoklayıcı mı ?
Hocam bu ürün 6 pin. Benim kontrolcüm 4 pin.Alıntıyı görüntüle
Işık önemliyse bunu alın performans önemliyse Viper Akasa alın. Ben ışıklıları alırdım
Ürünün fan hız bağlantısı 4 pin RGB kablosu 6 pin. O 6 pini fanın içinden çıkan kontrolcüye takıyorsun o sana 3 pin oluyor. ARGB.Hocam bu ürün 6 pin. Benim kontrolcüm 4 pin.
Bunlar led yani fan RGB' si için uyumsuzlar. Ama fanın yanında kendi kontrolcüsü geliyor zaten.Buna uyar mı peki ?
Hocam bunun bağlantılarını nasıl yapıcam detaylıca anlatabilir misiniz ?Bunlar LED yani fan RGB' si için uyumsuzlar. Ama fanın yanında kendi kontrolcüsü geliyor zaten.
Şimdi üründen 1 fan çıkıcak. Bu fanda 4 pin çıkış var hız kontorlü için. O anakarta giricek. Bir de 6 pin var ışık için, 6 pin olan mantıken uyumsuz ama kendi içinden çıkan bi aparatla bu 3 pin olucak. Anakartında ARGB girişi var mı orası önemli.Hocam bunun bağlantılarını nasıl yapıcam detaylıca anlatabilir misiniz ?
b450m s2h hocam. var mı bilmiyorumŞimdi üründen 1 fan çıkıcak. Bu fanda 4 pin çıkış var hız kontorlü için. O anakarta giricek. Bir de 6 pin var ışık için, 6 pin olan mantıken uyumsuz ama kendi içinden çıkan bi aparatla bu 3 pin olucak. Anakartında ARGB girişi var mı orası önemli.
Yok. Yukarda arkadaşın attığı Akasa fanları alın bence. Ya da direk işlemci soğutucu falanda alabilirsin.b450m s2h hocam. var mı bilmiyorum
hocam t6 ultra var. işlemci soğutucu ziyan olurYok. Yukarda arkadaşın attığı Akasa fanları alın bence. Ya da direk işlemci soğutucu falanda alabilirsin.
cpb açık 4.3 ghz'e kadar maks 70 derece görüyorum memnunum hocam. sıvı soğutmaya hiç lüzum yok bence, zaten oc ihtiyacım da pek yok açıkçası turbo boost gayet yeterlihocam t6 ultra var. işlemci soğutucu ziyan olur
Bende T6 önericektim. Aslında akasa fanları alıp T6 ya takıp T6' dan çıkan fanları kasanın üstüne takarsanız çok daha verimli olur. Ben Kendi kasam için 2 fan taktım T6' ya ses sorunu gitti. Çıkan fanlarıda öne taktım.hocam t6 ultra var. işlemci soğutucu ziyan olur
Hocam çok mantıklı bir fikir. Çıkarmasını da biliyorum. klipsleri var çok kolay çıkıyor. ama şöyle bir sorun var, akasa 140mm t6 fanları 120mm. yani clipsler yetişmeyecektir köşedeki yuvalaraBende T6 önericektim. Aslında akasa fanları alıp T6 ya takıp T6' dan çıkan fanları kasanın üstüne takarsanız çok daha verimli olur. Ben Kendi kasam için 2 fan taktım T6' ya ses sorunu gitti. Çıkan fanlarıda öne taktım.