120mm VS 140mm Fan ?

1600040632142.png

Işık önemliyse bunu alın performans önemliyse Viper Akasa alın. Ben ışıklıları alırdım

Hocam bunun bağlantılarını nasıl yapıcam detaylıca anlatabilir misiniz ?
Şimdi üründen 1 fan çıkıcak. Bu fanda 4 pin çıkış var hız kontorlü için. O anakarta giricek. Bir de 6 pin var ışık için, 6 pin olan mantıken uyumsuz ama kendi içinden çıkan bi aparatla bu 3 pin olucak. Anakartında ARGB girişi var mı orası önemli.

Şimdi üründen 1 fan çıkıcak. Bu fanda 4 pin çıkış var hız kontorlü için. O anakarta giricek. Bir de 6 pin var ışık için, 6 pin olan mantıken uyumsuz ama kendi içinden çıkan bi aparatla bu 3 pin olucak. Anakartında ARGB girişi var mı orası önemli.
b450m s2h hocam. var mı bilmiyorum

Yok. Yukarda arkadaşın attığı Akasa fanları alın bence. Ya da direk işlemci soğutucu falanda alabilirsin.
hocam t6 ultra var. işlemci soğutucu ziyan olur
Post automatically merged:

cpb açık 4.3 ghz'e kadar maks 70 derece görüyorum memnunum hocam. sıvı soğutmaya hiç lüzum yok bence, zaten oc ihtiyacım da pek yok açıkçası turbo boost gayet yeterli

Bende T6 önericektim. Aslında akasa fanları alıp T6 ya takıp T6' dan çıkan fanları kasanın üstüne takarsanız çok daha verimli olur. Ben Kendi kasam için 2 fan taktım T6' ya ses sorunu gitti. Çıkan fanlarıda öne taktım.

Bende T6 önericektim. Aslında akasa fanları alıp T6 ya takıp T6' dan çıkan fanları kasanın üstüne takarsanız çok daha verimli olur. Ben Kendi kasam için 2 fan taktım T6' ya ses sorunu gitti. Çıkan fanlarıda öne taktım.
Hocam çok mantıklı bir fikir. Çıkarmasını da biliyorum. klipsleri var çok kolay çıkıyor. ama şöyle bir sorun var, akasa 140mm t6 fanları 120mm. yani clipsler yetişmeyecektir köşedeki yuvalara

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,185
Üyeler
190,871
Son üye
Yakışıklı Kratos
Geri