Bende rtx veya rx 6000 serisinden istediğim için bu sistemi zaten pas geçiyorum bu arada haklısın yani sendeAdam RtX istemiyor oynuyacam oyun belli diyosa alinir
ah mertim çok iyisin bilgili bi kardeşimiszin baya takdir ediyorum seni ama 3050 dan güçlü zaten 1660tialınır diyenlere allah akıl fikir versin cahil cahil konusuyorlar alınmaz tabikide ekran karti çöp artık rx6600-3050-rx6600xt vb satılıyor 12-13 binlere
Büyük bi indirim degil 2060 ın yanında tabii ama fiyatı gayet güzel alınır 10k ya (şu an) bundan güzel bi pc önerin varsa at da millet almasınyaw gerçekten şu fiyata 1660 al diyenlere bir şey diycemde neyse allah akıl fikir versin ne diyim
rtx 3050 (dlss var) 1660 ti de ne var ? saygıder bilgiliah mertim çok iyisin bilgili bi kardeşimiszin baya takdir ediyorum seni ama 3050 dan güçlü zaten 1660tiadam belki lol valo oynamak için alıcak
dlss ne alaka kanka ben ne diyorum sen ne diyosun 3050 1650 super gücünde dlssi var diye sen 1080 yerine 3050 mı alıcaksın dlssi yok diyertx 3050 (dlss var) 1660 ti de ne var ? saygıder bilgili
Yahu bırak şunu saçma saçma konuşuyor işte.dlss ne alaka kanka ben ne diyorum sen ne diyosun 3050 1650 ti gücünde dlssi var diye sen 1080 yerine 3050 mı alıcaksın dlssi yok diye
reis her zaman sistem çıkmıyor bekliyceniz adama beklemek istemiyorsan al de mesala o sistemler satılınca adamlar fiyat indirmiyoırrBüyük bi indirim degil 2060 ın yanında tabii ama fiyatı gayet güzel alınır 10k ya (şu an) bundan güzel bi pc önerin varsa at da millet almasın
anlatmak istiyorum gidip başkasının konusuna yanlış yazmasın diye anlamıyo cocukYahu bırak şunu saçma saçma konuşuyor işte.
kankam sistem cikicagi belli mi daha iyisi ya da bu butcede? ciksa da alicagi belli mi alinir suan bureis her zaman sistem çıkmıyor bekliyceniz adama beklemek istemiyorsan al de mesala o sistemler satılınca adamlar fiyat indirmiyoırr
Galiba 10 15 stok vardıStok kalmamış. Sanırım sınırlı sayıdaydı.