-

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
En baştan başlamak gerek, ilk öncelikle site veya uygulamanın ekran görüntüsünü atar mısınız? Resmi uygulama/site mi yoksa sahte mi anlamanın en kolay yolu. Birde ilk olarak nerede gördünüz? Instagram ve Facebook reklamlarında çok sık sahte siteler çıkıyor.

BİNANCE WALLET HESABIMA 856 DOLAR ATMIŞTIM Bİ ANDA KAYBOLDU BİNANCE BUGUN KULLANMAYA BAŞLADIM İNTERNETTEN BİRİNİN YARDIMIYLA VE ŞUAN KENDİSİNE ULAŞAMIYORUM
Konuyu açıp geri dönüp bakmamış soğuk su iç. Telegramdan gelen fake gruplara mı kandın naptın

Eve
Müşteri Temsilcisi ile görüştünüz mü
Evet hocam savcılığa gidin dediler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam öncelikle binance'nin bir sürü fake sitesi var.
Dolandırıcı oraya attırıp ordan almış olabilir.
Eger site orjinalse kendi cüzdanına aktarıp talep ettirmiş olabilir.
Hocam Binance orijinal galiba cüzdan bilgilerimi görmüş hesabı açarken

Umarım trol konu falandır ne diyim, neden tanımadığın birine güvenip onun dediğini yaparsın ki?
Hocam hesabın zaten vardı cüzdan nasıl açılır dedim borsa grubunda o da wallete tıkladığın gibi açılır dedi tıkladım ss attım aynen açılmış dedi galiba o ssdr cüzdan bilgisi varmış

En baştan başlamak gerek, ilk öncelikle site veya uygulamanın ekran görüntüsünü atar mısınız? Resmi uygulama/site mi yoksa sahte mi anlamanın en kolay yolu. Birde ilk olarak nerede gördünüz? Instagram ve Facebook reklamlarında çok sık sahte siteler çıkıyor.
Uygulama orijinal

Konuyu açıp geri dönüp bakmamış soğuk su iç. Telegramdan gelen fake gruplara mı kandın naptın
O anın stresiyle aklıma gelmedi bile konu açtığjm. Cüzdanımdan başka cüzdana transfer edilmiş para bunun için hesaba girmeye gerek yokmuş bunu bilmiyordum

Eve

Evet hocam savcılığa gidin dediler

Hocam Binance orijinal galiba cüzdan bilgilerimi görmüş hesabı açarken

Hocam hesabın zaten vardı cüzdan nasıl açılır dedim borsa grubunda o da wallete tıkladığın gibi açılır dedi tıkladım ss attım aynen açılmış dedi galiba o ssdr cüzdan bilgisi varmış

Uygulama orijinal

O anın stresiyle aklıma gelmedi bile konu açtığjm. Cüzdanımdan başka cüzdana transfer edilmiş para bunun için hesaba girmeye gerek yokmuş bunu bilmiyordum
Neyi attın anlamadım, cüzdan bilgisi transfer için yetiyor muymuş ki bence başka bir şeydir o. Benim her işlemimde F2A istiyordu uygulama ve bildiğim kadarıyla kapatılmıyor da mecbur F2A kullandırıyor. Tabi işini bilen biri bir şekilde yolunu bulur sanırım o ayrı.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,528
Üyeler
190,230
Son üye
reiwindd
Geri