Hangi adresten bakıyoruz?
Aşağıdaki bağlantıda fiyatlar gözüküyormuş: https://www.itopya.com/Kampanya/sup...paign=superfiyatlar&utm_term=sicakfirsat&pg=5
Hangi adresten bakıyoruz?
h.o ben almadım güzel modelbugün 5060 3 fanlı 14350 kaptım ben![]()
yok ben sistem yapacam lazımSahibindene koyan senmiydin
ilk günkü asus dual 5070 29k indiriminden başka indirim görmedim ben deİlk günki 5060ti dışında indirim görmedim ben.
Ya tasarım çok önemli değil vaadettiklerini verseler yeter bize. İndirim diyorlar indirim yok itopya zaten çoğu ürünü diğer satıcılardan daha yüksek fiyata satıyor daha çok kar ediyorlar. Bari indirimleri düzgün olsaSitenin tasarımı da çok kötü. İndirim sayfasında fiyatlar gözükmüyor. Hangisi yeni eklenmiş diye tüm sayfayı geziyoruz bir de. @itopya.com
2 tb 8k lexar ssd dışında bir şey yok bence 5060ti iyi fiyat değildi 50-100 tl lik ürünleri saymıyorumİlk günki 5060ti dışında indirim görmedim ben.
O incehesaptaydi hocamilk günkü asus dual 5070 29k indiriminden başka indirim görmedim ben de
düşermediler şu b580 i 9k ya2 tb 8k lexar ssd dışında bir şey yok bence 5060ti iyi fiyat değildi 50-100 tl lik ürünleri saymıyorum
doğru lan beynim yanmış indirim kovalaya kovalayaO incehesaptaydi hocam
4060-4060ti ekran kartını bu fiyatlara koyduklarına göre onu da temiz 11k ya anca düşürürler her an fiyat artabilirdüşermediler şu b580 i 9k ya![]()
9.5k olur bak4060-4060ti ekran kartını bu fiyatlara koyduklarına göre onu da temiz 11k ya anca düşürürler belki 10k![]()
pazarlık yapınca fiyat arttırıyorlar geçmiş olsun9.5k olur bak![]()