Hshshsshshdhdbdbadam aynı anda hem hesap oluşturup hem 3 ürünü de almış abi helal olsun
Hshshsshshdhdbdbadam aynı anda hem hesap oluşturup hem 3 ürünü de almış abi helal olsun
knk dun ındırımlerde fıyatalr burdakı ıle sepette hemen guncellenmedı ben anakartı sahsen aldım devamlı f5 yaptım oldu arkadasa telefonda da dedım hatta ama ona nasıp olmadı nasıp kısmet ışlerı bunlar bende gozumun onunde dun 9070 beyaz ekran kartını alamadım mesela2dk önce açmış hesabı herhalde bide 1 tanesini değil 3 tanesini almış![]()
Hocam 500 GB ssd Kaç paradan geldi görebildinmiknk dun ındırımlerde fıyatalr burdakı ıle sepette hemen guncellenmedı ben anakartı sahsen aldım devamlı f5 yaptım oldu arkadasa telefonda da dedım hatta ama ona nasıp olmadı nasıp kısmet ışlerı bunlar bende gozumun onunde dun 9070 beyaz ekran kartını alamadım mesela
Nedense bende 18:00 dan dakilar önce sayfayı yenileyip hazırda beklerken bir ürün bile alamadım ilginç doğrusu yeni bir hesap açıp 3tane ürünü almanız. Üstelik geç almışsınızİtopya ile alakam yok. Farklı şehirdeyim. İnanmayana bir şey yapamam tabiYukarda bir arkadaş da yazmış, sepete atıp sürekli yenilemiş. Aynı şekilde aldım. İtopya iptal etmez de gönderirse, foto atarım buraya.
normalde ındırım geldıgınde fıyat degısır 30 dk ındırım gormedı bu kadar kısı ve stok bıttı nasıl oluyorknk dun ındırımlerde fıyatalr burdakı ıle sepette hemen guncellenmedı ben anakartı sahsen aldım devamlı f5 yaptım oldu arkadasa telefonda da dedım hatta ama ona nasıp olmadı nasıp kısmet ışlerı bunlar bende gozumun onunde dun 9070 beyaz ekran kartını alamadım mesela
onun fıyatı hıc dusmedı aynı taktık bunda olmadı meselaHocam 500 GB ssd Kaç paradan geldi görebildinmi
Valla hesap açtığıma da pişman oldum. Sadece sıcak fırsatlar sayfasını takip ediyordum. Üye olmaya gerek görmedim o yüzden. Konuda itopya şöyle katakulli yapıyor vs yazan bollaşınca, uğraşınca oluyor diye üye olup cevap yazayım dedim. Yazmaz olaydım. Dün de Vatan Bilgisayar konusunda benzer mesajlar vardı. İsteyen inanır, isteyen inanmaz. Ne diyeyimhocam o kadar gündür indirim oluyor gelmiyonuz neden bugüne özel ve seni formda ilk defa görüyoz mesajından anlaşılıyor ? neyse h.o
he tamam teşekkür ederim. Merak ettim pc den kalkmıştım o lazımdı bana çünküonun fıyatı hıc dusmedı aynı taktık bunda olmadı mesela