🔥İndirim .

Bakın psu ya 10 stok 4.999tl yazıp burada 300 lira fazlasına satmaya çalışarak acizliğinizi konuşturuyorsunuz gerçekten rezalet bir politika

Ekler

• IMG_2237.webp
    IMG_2237.webp
    87 KB · Hit: 110
2dk önce açmış hesabı herhalde bide 1 tanesini değil 3 tanesini almış :widepeepo:
knk dun ındırımlerde fıyatalr burdakı ıle sepette hemen guncellenmedı ben anakartı sahsen aldım devamlı f5 yaptım oldu arkadasa telefonda da dedım hatta ama ona nasıp olmadı nasıp kısmet ışlerı bunlar bende gozumun onunde dun 9070 beyaz ekran kartını alamadım mesela

Adam 9900x i aldigini hatta anakarti da eklediğini anakrt bitince çıkartmak zorunda kalıp oyle aldigini soyluyor 00 da dahi indirim gözükmedi bile ne hikmetse sepette ekle çıkart yapacak kadar vakit oluşmuş bi bizde gözükmüyor galiba

knk dun ındırımlerde fıyatalr burdakı ıle sepette hemen guncellenmedı ben anakartı sahsen aldım devamlı f5 yaptım oldu arkadasa telefonda da dedım hatta ama ona nasıp olmadı nasıp kısmet ışlerı bunlar bende gozumun onunde dun 9070 beyaz ekran kartını alamadım mesela
Hocam 500 GB ssd Kaç paradan geldi görebildinmi

mouse linki bile açılmadı hadi onu geçtim ismini siteye yazdım o bile indirime girmedi

İtopya ile alakam yok. Farklı şehirdeyim. İnanmayana bir şey yapamam tabi :) Yukarda bir arkadaş da yazmış, sepete atıp sürekli yenilemiş. Aynı şekilde aldım. İtopya iptal etmez de gönderirse, foto atarım buraya.
Nedense bende 18:00 dan dakilar önce sayfayı yenileyip hazırda beklerken bir ürün bile alamadım ilginç doğrusu yeni bir hesap açıp 3tane ürünü almanız. Üstelik geç almışsınız🤔🤔🤔

normalde ındırım geldıgınde fıyat degısır 30 dk ındırım gormedı bu kadar kısı ve stok bıttı nasıl oluyor

ilginç ya inanması zor geliyor, sepette f5 yaparken bile düşmedi fiyat

hocam o kadar gündür indirim oluyor gelmiyonuz neden bugüne özel ve seni formda ilk defa görüyoz mesajından anlaşılıyor ? neyse h.o
Valla hesap açtığıma da pişman oldum. Sadece sıcak fırsatlar sayfasını takip ediyordum. Üye olmaya gerek görmedim o yüzden. Konuda itopya şöyle katakulli yapıyor vs yazan bollaşınca, uğraşınca oluyor diye üye olup cevap yazayım dedim. Yazmaz olaydım. Dün de Vatan Bilgisayar konusunda benzer mesajlar vardı. İsteyen inanır, isteyen inanmaz. Ne diyeyim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,064
Üyeler
196,883
Son üye
Emir202033
Geri