🔥İndirim .

İtopya ile alakam yok. Farklı şehirdeyim. İnanmayana bir şey yapamam tabi :) Yukarda bir arkadaş da yazmış, sepete atıp sürekli yenilemiş. Aynı şekilde aldım. İtopya iptal etmez de gönderirse, foto atarım buraya.

güldürmeyin kanka ya birde geç geldi biraz falan diyolar 6dan beri 6.20ye kadar her refresh bittiğinde yenisini attık bizde fiyat düşmüyor ama alan oluyo nasil :D????

İtopya ile alakam yok. Farklı şehirdeyim. İnanmayana bir şey yapamam tabi :) Yukarda bir arkadaş da yazmış, sepete atıp sürekli yenilemiş. Aynı şekilde aldım. İtopya iptal etmez de gönderirse, foto atarım buraya.
maaş ne kadar ben de başlayacam dm gel

İşlemciyi alınca sevinçten kalktım pc den . Ulan 500gb ssd getirmiş oda lazımdı :D hahahaa
Kaçageldi beyler 500gb ssd

adam aynı anda hem hesap oluşturup hem 3 ürünü de almış abi helal olsun

ci boşuna uğraşmayın boşuna anakart paketi , kargo falan yaptırmayın göstermek için , çok açık ettiniz kendinizi

aynen kanka şu single kit twinmos ramin linkini bi düzeltip gelsene bak eklediğinizden beri bozuk ondan sonra anlatırsın nasıl aldığınızı falan dinleriz biz

Beyler METİN2 TR oynayanlar bizde nesne market adı Bu işden çok iyi anlarlar 500 tane sorun oluyor hergün. Alışkınım ben

Fiyat indi arkadaşlar. Üçünü, tek seferde yakaladım. Ama biraz geç gözüktü bende.

Alıntıyı görüntüle

hocam o kadar gündür indirim oluyor gelmiyonuz neden bugüne özel ve seni formda ilk defa görüyoz mesajından anlaşılıyor ? neyse h.o

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,089
Üyeler
196,889
Son üye
tars
Geri