Magazaya özel oldu bi arada nasil tezgah yapacaklarini sasirdilar2tb diyor 13k bence
nasıl oluyo oyle yaa bizde abandik pampiko?Emirin dediği gibi hocam. Ben fiyat fazlayken ekledim dedim bug var yada donanımarsivine hatalı girdiler biraz f5 attım sonra fiyat geç geliyor mesajını görünce f5 abandım. Bende işlemci ve anakart sepetteydi, işlemci 10k'ya düştü anakart 15k'ya düştü anakartı çıkarttım direkt aldım.
bencedeMagazaya özel oldu bi arada nasil tezgah yapacaklarini sasirdilar
reis başındakine de fazla kasmayın yapmadığınızı biliyoruz zaten önceden açtığınız hesaplar bitti yeni açmaya başladınızFiyat indi arkadaşlar. Üçünü, tek seferde yakaladım. Ama biraz geç gözüktü bende.
Alıntıyı görüntüle
Aynen aynen kankaFiyat indi arkadaşlar. Üçünü, tek seferde yakaladım. Ama biraz geç gözüktü bende.
Alıntıyı görüntüle
@itopya senmisin ?Fiyat indi arkadaşlar. Üçünü, tek seferde yakaladım. Ama biraz geç gözüktü bende.
Alıntıyı görüntüle
iyi hayırlı olsun inşallah iptal olmaz ama galiba sen tek almış gibisin 5 stok vardı zatenFiyat indi arkadaşlar. Üçünü, tek seferde yakaladım. Ama biraz geç gözüktü bende.
Alıntıyı görüntüle
enteresanFiyat indi arkadaşlar. Üçünü, tek seferde yakaladım. Ama biraz geç gözüktü bende.
Alıntıyı görüntüle
tamam kral haber edersinFiyat indi arkadaşlar. Üçünü, tek seferde yakaladım. Ama biraz geç gözüktü bende.
Alıntıyı görüntüle