slanderman
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Yapay zekaya mi yaptiriyonuz görselleri
Okadar şüpheli bir hesap ki başka mesajı mı yok ben mi yanlış görüyorum??????Fiyat indi arkadaşlar. Üçünü, tek seferde yakaladım. Ama biraz geç gözüktü bende.
Alıntıyı görüntüle
2dk önce açmış hesabı herhalde bide 1 tanesini değil 3 tanesini almışOkadar şüpheli bir hesap ki başka mesajı mı yok ben mi yanlış görüyorum??????
maaş ne kadar ben de başlayacam dm gelİtopya ile alakam yok. Farklı şehirdeyim. İnanmayana bir şey yapamam tabiYukarda bir arkadaş da yazmış, sepete atıp sürekli yenilemiş. Aynı şekilde aldım. İtopya iptal etmez de gönderirse, foto atarım buraya.
ci boşuna uğraşmayın boşuna anakart paketi , kargo falan yaptırmayın göstermek için , çok açık ettiniz kendiniziİtopya ile alakam yok. Farklı şehirdeyim. İnanmayana bir şey yapamam tabiYukarda bir arkadaş da yazmış, sepete atıp sürekli yenilemiş. Aynı şekilde aldım. İtopya iptal etmez de gönderirse, foto atarım buraya.
aynen kanka şu single kit twinmos ramin linkini bi düzeltip gelsene bak eklediğinizden beri bozuk ondan sonra anlatırsın nasıl aldığınızı falan dinleriz bizİtopya ile alakam yok. Farklı şehirdeyim. İnanmayana bir şey yapamam tabiYukarda bir arkadaş da yazmış, sepete atıp sürekli yenilemiş. Aynı şekilde aldım. İtopya iptal etmez de gönderirse, foto atarım buraya.
Fiyat indi arkadaşlar. Üçünü, tek seferde yakaladım. Ama biraz geç gözüktü bende.
Alıntıyı görüntüle
hocam o kadar gündür indirim oluyor gelmiyonuz neden bugüne özel ve seni formda ilk defa görüyoz mesajından anlaşılıyor ? neyse h.oİtopya ile alakam yok. Farklı şehirdeyim. İnanmayana bir şey yapamam tabiYukarda bir arkadaş da yazmış, sepete atıp sürekli yenilemiş. Aynı şekilde aldım. İtopya iptal etmez de gönderirse, foto atarım buraya.