🔥İndirim .

Böyle indirim mi olur? stok yok, fiyatları kademeli arttırıyorlar indirim yapacaksanız düzgün yapın bari kimseyi burda boşu boşuna ekrana kitlemeyin aga. Yazıktır günahtır insanlar şuraya belki uygun fiyata ihtiyacım olan bi parçayı bulurum diye giriyor. Herkesin hevesi kursağında kalıyor

Böyle indirim mi olur? stok yok, fiyatları kademeli arttırıyorlar indirim yapacaksanız düzgün yapın bari kimseyi burda boşu boşuna ekrana kitlemeyin aga. Yazıktır günahtır insanlar şuraya belki uygun fiyata ihtiyacım olan bi parçayı bulurum diye giriyor. Herkesin hevesi kursağında kalıyor
Sitenin tasarımı da çok kötü. İndirim sayfasında fiyatlar gözükmüyor. Hangisi yeni eklenmiş diye tüm sayfayı geziyoruz bir de. @itopya.com

Koskoca firma tamammı yılların itopya sı büyük bi indirim yapıcaz diyor foruma konu açıyorlar her gün akşam 18 00 da yeni ürün diyorlar girip bakıyorsun cırt. Ya Allah aşkına şuradaki herhangi bir ürünü piyasada satılan fiyatın biraz altına düşürüp satsanız zarar mı edeceksiniz? yada karınızdan ne kadar eksilecek acaba? çok merak ediyorum. İndirim dedikleri fiyatlara bak akakçeye gir aynı ürünü aynı fiyata hatta daha uyguna buluyorsun zaten bu mu o foruma konu olan indirim?

İlk günki 5060ti dışında indirim görmedim ben.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,028
Üyeler
196,874
Son üye
Burak2222
Geri