İndirim dediğimiz şey bence herkesin faydalanması için olmalı. Bayram indirimleri de olacaktı sözde, fiyatlar Amazondan bile daha yüksek. KomikArkadaşlar şaşırıyorsunuz ama indirimler oluyor
@Mehmet Yılmaz son muhabbetteki yeni üyelerin üyelik benzerliklerine bakar mısın?
Ben şimdi üye oldum. beni kastediyorsanız gayet insanım bot değilimÇoktan baktım, imkanlar dahilinde bir benzerlik göremedim.
cidden hadi ben düz f5 falan spamladım da burdaki yamyamlardan hiçbirinin alamaması cidden ne bilim ...burdaki yamyam tayfa alamazken yenilerin alması![]()
![]()
instagram özelden yazdım sana anakartı adlıgımda zaten abiArkadaşlar şaşırıyorsunuz ama indirimler oluyor
@Mehmet Yılmaz son muhabbetteki yeni üyelerin üyelik benzerliklerine bakar mısın?
İtopya türkiyenin en pahalı ürünlerini satıyorİndirim dediğimiz şey bence herkesin faydalanması için olmalı. Bayram indirimleri de olacaktı sözde, fiyatlar Amazondan bile daha yüksek. Komik
izleme geçmişimden baktım şimdiArkadaşlar baktık dümdüz normal üyeleralanlar güle güle kullansın
Bence zaten amaç satış değilde hype yakalamaktı. Site trafiği arttı neticede.Alanlar vardır illaki kimse inkar etmiyor ama 3-5 adetlik satışa da kampanya yapıyoruz demeyin.Vatan bu işin vakkosu adamlar bir kampanyayla tüm memleketi mutlu edip bırakıyor. Sizin yaptığınız kampanya milleti birbirine düşürmekten ve saydırmaktan öteye geçemiyorYapıyorsanız da 3-5 adet olduğunu belirtin insanlar bilsin kampanyalı kaç adet olduğunu.
Güzel tezgah indirim varmış gibi yapalım ama alanlarda olsun (bizden)Bence zaten amaç satış değilde hype yakalamaktı. Site trafiği arttı neticede.
Abi, İtopya’da bugün tam rezillik yaşandı. Saat 18.00’de liste eksik atılıyor, fiyatlar dakikalar sonra güncelleniyor. Stok zaten az, bari belirtilen saat ve dakikada ürünleri satışa açın. Yapamıyorlarsa hiç yapmasınlar.Arkadaşlar baktık dümdüz normal üyeleralanlar güle güle kullansın