124.549 uncu dolar yükseldi konusu.

Ekler

• BF8250B8-D997-4BE3-A2F7-E2908CC1718A.jpeg
    BF8250B8-D997-4BE3-A2F7-E2908CC1718A.jpeg
    27.3 KB · Hit: 71
Bizdede dolar yükselmiş, Kur olarak değişen bişey yok.
Ama markette herşeyin fiyatı 2 defa yükselmiş ve devam ediyo.
Bir düşünün Maaşlar aynı kalıyor ama fiyatlar yükseliyor.

Sizde yine iyi en azından maaşlar yükseliyo
Zaur bak sadece merak ettim. Aliyev hakkında ne düşünüyorsun?

Zaur bak sadece merak ettim. Aliyev hakkında ne düşünüyorsun?
Bizim vatandaşımıza Aliyev gibi başkan fazla bile. Ne yapıyorsa iyi yapıyor.

Bir defasında otobüse bindim, akbil cihazı çalışmıyordu eskiden yaptığımız gibi 0.40 kuruş topluyordu şöför.

Otobüs içinde o kadar boş boş konuşmalar döndü ki, içimde dedim bizim adamlara bu otobüs fazla bile, Eşek üzerinde işe gitseler daha iyi sanki.
Öyle konuşuyolardı sanki hiçbir zaman nakit para verip otobüse binmemiştiler.

İlk olarak insanlarımız medeni olamıyor, bu gidişle raat önümüzde 300 yıl var insan kafalarının normal çalışması için.

Bizim vatandaşımıza Aliyev gibi başkan fazla bile. Ne yapıyorsa iyi yapıyor.

Bir defasında otobüse bindim, akbil cihazı çalışmıyordu eskiden yaptığımız gibi 0.40 kuruş topluyordu şöför.

Otobüs içinde o kadar boş boş konuşmalar döndü ki, içimde dedim bizim adamlara bu otobüs fazla bile, Eşek üzerinde işe gitseler daha iyi sanki.
Öyle konuşuyolardı sanki hiçbir zaman nakit para verip otobüse binmemiştiler.

İlk olarak insanlarımız medeni olamıyor, bu gidişle raat önümüzde 300 yıl var insan kafalarının normal çalışması için.
Yorum yok abi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Türkiyede yaşamıyorsun boş boş yorum yapıyorsun git ve kendi ülkeni düzeltmeye çalış
@_Zaur_ özür dilerim ama realist bakarsak adam haklı.

Son düzenleme:
Yorum yok abi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@_Zaur_ özür dilerim ama realist bakarsak adam haklı.
Ne o yoksa Başkanı kötülememi mi bekliyordunuz? Oldukça medeni başkanımız var daha ne isteyeyim?

Siz istiyosunuz her yer güllük gülüstanlık olsun. Onu bilin ki hiçbirzaman Avrupa ve Amerika kadar gelişip medeni olamayacağız. Bu yüzdende hep onlardan geri kalacağız.

Ne o yoksa Başkanı kötülememi mi bekliyordunuz? Oldukça medeni başkanımız var daha ne isteyeyim?

Siz istiyosunuz her yer güllük gülüstanlık olsun. Onu bilin ki hiçbirzaman Avrupa ve Amerika kadar gelişip medeni olamayacağız. Bu yüzdende hep onlardan geri kalacağız.
Evet istiyorum ki kötüleyesin, eleştiresin, yargılayasın, yadırgayasın. Çünkü O değil, efendi olan sensin. O sadece bir hizmetçi. İşte bunu anladığınız zaman Amerika'nın da Avrupa'nın da önüne geçeriz. Siz O'nu Tanrı statüsüne çıkarıyorsunuz. Bundan vazgeçmediğiniz sürece de O kendini tanrı sanıyor... @Carl-S

Geri