125,150cc motor önerisi

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
130.000
Selamlar 7,8 aydır RKS newlight 125 pro
kullanıyorum motoru değiştirmek istiyorum 17 yasındayım ehliyetim 125ccye yetiyor ama risk alıp 150cc falan kullanabilirim biraz inceledim 150nk ve benelli 125s e biraz ilgi duydum sizin önerileriniz neler çin oldugu icin honda veya yamaha kadar kaliteli olmadıgını biliyorum ama bütcem maximum 130k yardımcı olursanız sevinirim.

SRK125R al o bütçeye. Çin malının en iyi markası QJ motor üretimi. Ufak tefek şeyler hariç motor-mekanik anlamda bi problem yaşamazsın.

Selamlar 7,8 aydır RKS newlight 125 pro
kullanıyorum motoru değiştirmek istiyorum 17 yasındayım ehliyetim 125ccye yetiyor ama risk alıp 150cc falan kullanabilirim biraz inceledim 150nk ve benelli 125s e biraz ilgi duydum sizin önerileriniz neler çin oldugu icin honda veya yamaha kadar kaliteli olmadıgını biliyorum ama bütcem maximum 130k yardımcı olursanız sevinirim.
Öncelikle hangi tarz motor kullanmak istediğini belirle scooterdan vitesli motora geçişi istiyor musun scooter devam edeceksen kanunu seha rks freccia gibi modeller var yada vitesli dersen tvs rider gibi makul fiyatlı motorsikletler var

Öncelikle hangi tarz motor kullanmak istediğini belirle scooterdan vitesli motora geçişi istiyor musun scooter devam edeceksen kanunu seha rks freccia gibi modeller var yada vitesli dersen tvs rider gibi makul fiyatlı motorsikletler var
aslında scooterden devam edecektim ama vitesli motorunda hissini tatmak istiyorum vitesli naked tarzı bir motor istiyorum racing tarzlar 125cc motorda garip geliyor gözüme yani şuanlık vitesli almak istiyorum.

ABS li motosiklet almak şart ülkemizde. Şu an apec 150 cc apx5 65 bin TL'ye bayilerde ve a101 de satılıyor. ABS nin maliyetinin 40 bin tl olduğunu düşünürsek adamlar bedava motosiklet dağıtıyor zaten. ABS olmayan motosikleti almayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,547
Üyeler
184,023
Son üye
By_ALi
Geri