2 yakınımı motor kazasında kaybettim.Neden ki ?
Senin iyi olman kaza yapmanı engeller. Diğer insanların da iyi şoför olması gerek ki sana kaza yaptırmasınlar. Allah korusun seni. İnşallah kaza bela uzak olur senden, her birimizden.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah , ama ben güzel sürüyorum kontrollü bir şekilde günü bitmiştir belki
araba da kullanmayalım onda da ölüyolarBenim önerim motor kullanmaman.
hayır arkadaş bence şunu demeye çalışmış motorla kaza yaptığında bedenin ilk olarak hasar alıyor mesela arabayla kafa kafaya girdiğinde veya sana kırarsa senin vücudun hasar almakta ama arabadakinde bir şey olmaz zaten arabayı kontrollü kullanırsan orta bir düzeyde hızla gelen biri çarpsa bile kurtulma riskin motora oranla daha fazla tabi ki de bir tane kasapçı son süratle gelirse ölüm olur ama konu bu değil uzatmaya gerek yok arkadaş motor tavsiyesi istemiş bence de drift önerimdir güzel motordur.araba da kullanmayalım onda da ölüyolar
bütçe varsa mt125 falan alabilirsin ama bu piyasa da tavisye etmem drift 125 gibi parçaları ucuz olan modelleri öneririmA1 ehliyet alacagım şuanda space 50 kullanıyorum yeni bir motora geçmek istiyorum ne alacağım bilmiyorum yardımcı olur musunuz scooter cup cg farketmez
Aynı şey mi sence? Motor kullanırken tehlikenin daha çok olduğunu herkes bilir.araba da kullanmayalım onda da ölüyolar
Honda CIBIR iyi motordur.Honda CBR alınabilir güzel motordu. Ama motorlar hakkında pek bilgim yok belki yanlış söylemiş olabilirim modeli.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aa evet CBR imiş.