Neler Yeni

vitesli motor tork artırma

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
125 cc yaptığında satamayabilirsin. evraklı mı motorun bilmiyorum. değilse de keyfe keder takılırsın çok sorun değil. bu tarz konular biraz zevk meselesi. evraklı ise sıkıntı yaşamazsın noterde anlaşılmaz fakat bloğu değişmiş bi makinayı satın alırlar mı o kısmı biraz muamma. ben alırım şahsen ama herkes almaz onun müşterisi ayrı. bir tık satarken yorar seni gibi geliyor.
evet hocam evrakları var herşeyi var şuanda satmayı düşünmüyorum eğer satarsam 65.5 cg almayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki ben buna 110 cc koysam

evet hocam evrakları var herşeyi var şuanda satmayı düşünmüyorum eğer satarsam 65.5 cg almayı düşünüyorum

peki ben buna 110 cc koysam
110 cc koyunca daha rahat satılır birde 110cc üstüne koyan yok bu cuplarda şanzıman sıkıntı yapıyor diyorlar

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Asil
anladım hocam bugün bakımların malzemeleri alıcam yarın akşam başlıcaz cumartesi muayene yapıcam ondan sonra komple motor fiyatı alacağım

anladım hocam ozaamn ben direk 125cc koyayım motora kendi motorunu da satabilrisem iyidir yada kalsın bir şey olursa
Değiştireceğin bayii ye 50 lik motoru verirsin belki daha ucuza almış olursun 125 liği ancak kullanılmış olduğu için alırlar mı bilmiyorum.

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,154