Neler Yeni

vitesli motor tork artırma

Reload

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ferhat Bilgi
hocam 1744 km de 2021 model motorun geçmişini ben kendim bildiğim için aldım sadece aküsü bitik muayenesi 2 ay önce bitti
Akü vize falan hiç önemli değil yağ kaçağı olmasın motorda büyük arıza yaşanmamış olsun kaza bela olmasın gerisi kozmetik hallolur

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
Akü vize falan hiç önemli değil yağ kaçağı olmasın motorda büyük arıza yaşanmamış olsun kaza bela olmasın gerisi kozmetik hallolur
hocam hesabınızı bulamadım ama
burak_armagan53

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Asil
hocam birde normalde arka dişliyi küçültmek tork vermezmi niye büyültüyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

20 bin hocam motorda hiçbir problem yok dün akşam motorcuma götürdüm bu fiyata aldığıma inanmadı ve bu fiyata çok iyi motor dedi

hocam şuanda top speed ile bir işim yok ben zaten motoru dekor amaçlı aldım dekor yapıcam motoru ondan dolayı motor çeksin

motorun bir tek problemi var bi anda gaz verince stop ediyor ama yavaş yavaş gaz verince stop etmiyor
Bence boşuna dişli falan büyültüp küçültme arkadaşında dediği gibi top speed den düşersin ayrıca açık hava filtresi mesela top speed in 70 ise en fazla 75 falan olmasını sağlar pek bir fark yapmaz. Biraz böyle kullan ondan sonra motorunu değiştirirsin bir problem kalmaz, yokuşlarıda hız alıp 1 e taktığında çıkarsın çok dik olmadığı sürece. Bazı yokuşlarda tin tin tin tin tin şeklinde yavaş çıkarsın ama iş görür. Orjinalliğini bozma derim.

GirayHan

80+ Platinum
arkadaşlar öncelikle merhabalar yeni 50 cc motor aldım ilerleyen zamanlarda 125cc motor koyacağım motora ama şuanda 50cc olduğu için yokuşlarda tıkanıyor ve ben dişli küçültmek istiyorum ama dişli hariç başka neler yapsam tork artırırım
scooter kayışı ve performans baga takarsan bir miktar değişim görürsün.

bunun haricinde 50 cc bloğa ne yaparsan yap fark göremezsin. gideceği max hız bu. tork bu. keza bu bloğun mühendisliği bu.

en fazla blok değişirsin onda da bi trafik polisine denk gelirsin hızından anlar. bağlar motoru yollar seni.

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
scooter kayışı ve performans baga takarsan bir miktar değişim görürsün. bunun haricinde 50 cc bloğa ne yaparsan yap fark göremezsin. gideceği max hız bu. tork bu. keze bu bloğun mühendisliği bu.

en fazla blok değişirsin onda da bi trafik polisine denk gelirsin hızından anlar. bağlar motoru yollar seni.
hocam motor vitesli baga ve kayış yok

GirayHan

80+ Platinum
hocam motor vitesli baga ve kayış yok
kusura bakma dikkat etmemişim.

yazdıklarımdan ilk satır harici geriye kalan her şey aynı. dikkate alabilirsin.

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
Bence boşuna dişli falan büyültüp küçültme arkadaşında dediği gibi top speed den düşersin ayrıca açık hava filtresi mesela top speed in 70 ise en fazla 75 falan olmasını sağlar pek bir fark yapmaz. Biraz böyle kullan ondan sonra motorunu değiştirirsin bir problem kalmaz, yokuşlarıda hız alıp 1 e taktığında çıkarsın çok dik olmadığı sürece. Bazı yokuşlarda tin tin tin tin tin şeklinde yavaş çıkarsın ama iş görür. Orjinalliğini bozma derim.
evet hocam şuanda motor cumartesi günü muayeneye hazırlık yapılacak ona hazırlanıyor belki muayeneden sonra direk motor atabilrim

scooter kayışı ve performans baga takarsan bir miktar değişim görürsün.

bunun haricinde 50 cc bloğa ne yaparsan yap fark göremezsin. gideceği max hız bu. tork bu. keze bu bloğun mühendisliği bu.

hocam polisden yana sıkıntı yok motor dekor amaçlı yapılacak zaten ehliyet yok :)

evet hocam şuanda motor cumartesi günü muayeneye hazırlık yapılacak ona hazırlanıyor belki muayeneden sonra direk motor atabilrim

hocam polisden yana sıkıntı yok motor dekor amaçlı yapılacak zaten ehliyet yok :)
mahalle arasında gezicem max

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Asil

Bence öyle yap orjinalliğini bozma motorun.

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan

GirayHan

80+ Platinum

mahalle arasında gezicem max
anladım o halde direkt blogu değiştir. 50 cc üstünde modifikasyon yapamazsın. gitmez makina. o açık hava filtresi vb falan da pek işe yaramaz onu da diyeyim. ek olarak dişli ile de oynama hiç gerek yok.

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
anladım hocam bugün bakımların malzemeleri alıcam yarın akşam başlıcaz cumartesi muayene yapıcam ondan sonra komple motor fiyatı alacağım

anladım o halde direkt blogu değiştir. 50 cc üstünde modifikasyon yapamazsın. gitmez makina. o açık hava filtresi vb falan da pek işe yaramaz onu da diyeyim. ek olarak dişli ile de oynama hiç gerek yok.
anladım hocam ozaamn ben direk 125cc koyayım motora kendi motorunu da satabilrisem iyidir yada kalsın bir şey olursa

GirayHan

80+ Platinum
anladım hocam bugün bakımların malzemeleri alıcam yarın akşam başlıcaz cumartesi muayene yapıcam ondan sonra komple motor fiyatı alacağım

anladım hocam ozaamn ben direk 125cc koyayım motora kendi motorunu da satabilrisem iyidir yada kalsın bir şey olursa
125 cc yaptığında satamayabilirsin. evraklı mı motorun bilmiyorum. değilse de keyfe keder takılırsın çok sorun değil. bu tarz konular biraz zevk meselesi. evraklı ise sıkıntı yaşamazsın noterde anlaşılmaz fakat bloğu değişmiş bi makinayı satın alırlar mı o kısmı biraz muamma. ben alırım şahsen ama herkes almaz onun müşterisi ayrı. bir tık satarken yorar seni gibi geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,140
Üyeler
161,237
Son üye
burakgundogdu
Top Bottom