Ktm 125 duke olabilir abs destekliyor oneririmCbr da abs yoktu herhalde çok sıkıntı oluşturur mu birde titreme sorunu var diyorlar
Hoşuma gitti ama parça konusunda sıkıntı yaşar mıyım daha önce arkadaşlarımın motorlarını sürdüm ( mondial drift l, superboy falan) fakat yeni başlıyorum sayılabilir birkaç yıl kullanacağım motoru o yüzden sağlam bir şey almak istiyorum hız olarakta tatmin edicekKtm 125 duke olabilir abs destekliyor oneririm
ktm parçaları çok pahalı 125cc olsa bileHoşuma gitti ama parça konusunda sıkıntı yaşar mıyım daha önce arkadaşlarımın motorlarını sürdüm ( mondial drift l, superboy falan) fakat yeni başlıyorum sayılabilir birkaç yıl kullanacağım motoru o yüzden sağlam bir şey almak istiyorum hız olarakta tatmin edicek
Ktm ülkemizde çok tutulan bir marka parça konusunda sıkıntı yaşayacağını sanmam güvenlik konus8ndada gerçekten güzel ozellikler barındırıyor zaten yeni üretim bir motor ve gençlere hitap eden bir görünümü var bizimde hayalimiz insallah bizde bir gün bizde ulaşırız o hayallere . Gerçekten iyi bir motor seni üzmez kral.Hoşuma gitti ama parça konusunda sıkıntı yaşar mıyım daha önce arkadaşlarımın motorlarını sürdüm ( mondial drift l, superboy falan) fakat yeni başlıyorum sayılabilir birkaç yıl kullanacağım motoru o yüzden sağlam bir şey almak istiyorum hız olarakta tatmin edicek
O dogrudur ama parça bulamama sıkıntısı cekmezktm parçaları çok pahalı 125cc olsa bile
ehliyeti yetmiyor olabilir a1Rs200 de ABS var
Uzun yol yapicam diyor 18 yaşından küçükse uzun yol yapmasin tehlikeli olurehliyeti yetmiyor olabilir a1
Kral 250 duke abs leride tercih edebilirsinEhliyet alacağım o yüzden 125cc bir motor arıyorum
Uzun yolda da kullanabileceğim yüksek performanslı şık bir motor isityorum ne önerebilirsiniz
125 lik arıyorum ya ehliyet alıcamKral 250 duke abs leride tercih edebilirsin
İnşallah herkese nasip olur hayalindekiKtm ülkemizde çok tutulan bir marka parça konusunda sıkıntı yaşayacağını sanmam güvenlik konus8ndada gerçekten güzel ozellikler barındırıyor zaten yeni üretim bir motor ve gençlere hitap eden bir görünümü var bizimde hayalimiz insallah bizde bir gün bizde ulaşırız o hayallere . Gerçekten iyi bir motor seni üzmez kral.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O dogrudur ama parça bulamama sıkıntısı cekmez
Bunun kaç modelini almalıyım sence knkKtm 125 duke olabilir abs destekliyor oneririm