125cc Motor önerisi.

şahin doğan

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
12,342
Bütçe 100K. Motor sürmeyi öğrenmek ve yazın ara sıra gezmek için alıyorum. Arabanın yanında keyif için alacağım. İstediğim zaman rahat rahat satabilmem lazım, arabacı olduğumdan her an sıkılıp götüne tekmeyi vurabilirim.

Bütçe 100K. Motor sürmeyi öğrenmek ve yazın ara sıra gezmek için alıyorum. Arabanın yanında keyif için alacağım. İstediğim zaman rahat rahat satabilmem lazım, arabacı olduğumdan her an sıkılıp götüne tekmeyi vurabilirim.
Hızlı satmak istiyorsan Japondan şaşma hocam

Hızlı satmak istiyorsan Japondan şaşma hocam
Motordan hiç anlamam, markaları ve modelleri bilmiyorum (Hangisi japon biliyorum, markalar arası kaliteyi bilmiyorum. modellerden anlamam) Öneri?

Honda bak, Activa, Dio, PCX iyidir bu fiyatlarda. Piyasası hızlı, sorunsuz bir şeyler arıyorsan eğer.

Bu bütçede Japon herhalde dio var

temiz pcx bulup al

sadece A noktasından B noktasına gitmek için kullanılıcaksa şehir içi PCX en mantıklısı

Hond Dio Masrafsız benzin cimrisi bir yeri kırıldığı zaman parçası ucuz yeni başlamak için ideal mükemmel bir şey yani su gibi satarsın

Hond Dio Masrafsız benzin cimrisi bir yeri kırıldığı zaman parçası ucuz yeni başlamak için ideal mükemmel bir şey yani su gibi satarsın
Görüntüsü leş gibi hocam ya. Drift L benzeri olursa iyi olur.

Görüntüsü leş gibi hocam ya. Drift L benzeri olursa iyi olur.
TVS raider var ama satabilirsin misin bilmiyom. Ben yine de japondan şaşmazdım yakışıklı olacağına sağlam olsun. PCX al geç yani

Pcx al rahatına bak. Bu bütçede başka bir seçenek yok gibi. 125cc vitesli biraz sıkıntı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,787
Üyeler
186,939
Son üye
Erdem0808
Geri