Robius
80+ Bronze
Geçmeme ihtimali sıfırEğer 13400f varsa tabii ki değmez ben 12100f den geçeceğim mesela biraz da OC yapınca ciddi fark olacak. Tabi gümrükten geçerse
Geçmeme ihtimali sıfırEğer 13400f varsa tabii ki değmez ben 12100f den geçeceğim mesela biraz da OC yapınca ciddi fark olacak. Tabi gümrükten geçerse
Ürün:Değil hocam yeni görüştüm müşteri hizmetleri ile takılabilir.
150 Euro vergi dahil bakılıyor hocam.
Fark etmiyor arkadaşlar. Kural çok önemli değil. Bazen geçiyor bazen geçmiyor. 6500 TL lik ürün geçirdim. O sadece bizim gümrüğe bağlı. Canları ne isterse o oluyor.Ürün:
4.264,01 TL
Yani
136,0968 YÜRO
Takılma ihtimali gümrük memuru kör ise olabilir.
paint öyle mi peki aşağıdaki video hakkında ne düşünüyorsun? hani oc falan diyorsunda 7500f oc yemiyor mu zannediyorsun. 7500fe geçtim kasım indirimlerinde indirime girseydi 7600x çekecektim. mutlaka al dene derim 7500fi. hani 12600k falan çile bülbülüm dersin. aşağıya paint dışında bir benchmark daha bıraktım. çünkü senin deyiminle paint olan bencmarka paint olan anlık göstermeyen bir sonuçlar bırakmışsın. ben direk kayıt olanı bırakıyorum bi bakarsın. bu arada 7600 ile 7500f arasındaki fark %5 bile değil canlı kayıt içerdiği için bırakıyorum sadece birinde gpu var diğeri F olanda yok gibi düşünebilirsin.O video ne hocam paintte yapılmış. Ayrıca OC yapıldığında fark iyice açılıyor.