Doğruları söylemiyorsun hep boş yapıyorsun her konuda olumsuz yaklaşıyorsun konuma girme kafa aciyorsun başka yere hayde.Aynı işlemciyi bulamadım ama bir üstünü buldum.1 senede atla deve olmamıştır umurak bu videoyu atıyorum,sonunda ainen 70 geçmiyor.
Kardeşim 125w işlemcileri en tepe model hava soğutma bile soğutamiyor. Bu AMD de geçerli. 5800x3d hava soğutma sogut bakalım sogutabilecen mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beni engellediysen bana neden yazıyorsun. Realist olup doğruları söylemek zoruna gidiyorsan cok da umrumda
Kendim kullanıyorum dostum 212 dual ile 12600 kf yi.Aynı işlemciyi bulamadım ama bir üstünü buldum.1 senede atla deve olmamıştır umurak bu videoyu atıyorum,sonunda ainen 70 geçmiyor.
Kardeşim 125w işlemcileri en tepe model hava soğutma bile soğutamiyor. Bu AMD de geçerli. 5800x3d hava soğutma sogut bakalım sogutabilecen mi
Beni engellediysen bana neden yazıyorsun. Realist olup doğruları söylemek zoruna gidiyorsan cok da umrumda
B660 ile oc yapılamıyor mu![]()
MSI Pro Z690-P Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro Z690-P Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro Z690-P Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
MSI Pro Z690-A Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro Z690-A Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro Z690-A Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 8.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
oc yapmak için anakarlar bu fiyattayken bnce alınmamalı özellikle intel fetişi olanlar
Şuan 9 stok var. İptal edenler var
Son 2 stok kalmis cektimm 2 kaldi jdhxhx
ahım şahım bir fark yok yeni sistem topluyorsanız 7500f gidin7500f alıcaktım, daha iyi diyorsunuz..
Hem kutulu ama amerika ürünü cazip geldi hiç düşünmemiştim intel almayı alsam mı acaba
Kendi doğrularına realizm mi diyon senAynı işlemciyi bulamadım ama bir üstünü buldum.1 senede atla deve olmamıştır umurak bu videoyu atıyorum,sonunda ainen 70 geçmiyor.
ben mi yanlış gördüm max yükte 85 derece gayet iyi değil mi hava soğutmayla? kendini yalanlamış sankiKendi doğrularına realizm mi diyon sen
F takısı çarpan kilidi kapali diye biliyorum yanlışım demek ki.
B660 ile oc yapılamıyor mu