Neler Yeni

🔥İndirim 12600kf sepette 5500 TL

Maethril_

80+ Bronze
İptal olur 150 dolar/Euro üstü gümrüğe takılır hadi onu geçtim.amdnin yeni işlemcisini almak daha mantıklı yeni soket.İntel her sene soket değiştiren oluşum. Ekstra daha da yazam mi dur yazam. 125w cayır cayır yanar bu hava soğutma bunu kurtarmaz 360mm sıvı soğutma ile başarılar dilerim.
Güldürdün biraz. Hyper212 dual ile 70 i geçmiyor :D

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
yeni 12400f toplamamış olsam kesin alırdım... üzüldüm valla amazon us ürünü.. 5600 12400f gibi modern işlemcilerden geçmenin pek anlamı yok

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Emre Altun
İptal olur 150 dolar/Euro üstü gümrüğe takılır hadi onu geçtim.amdnin yeni işlemcisini almak daha mantıklı yeni soket.İntel her sene soket değiştiren oluşum. Ekstra daha da yazam mi dur yazam. 125w cayır cayır yanar bu hava soğutma bunu kurtarmaz 360mm sıvı soğutma ile başarılar dilerim.
12. nesil 13. nesil 14. nesil LGA 1700 soketini kullanıyor? Her sene mi değişmiş? 12. nesilin cıkıs tarihi 2021.

SadeceSeyf

80+ Gold

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Ertuğrul
Ben bu arkadaşı engelledim hala msjlarimi görebiliyor bunun nasıl önüne geçeceğim her yerde karabasan gibi olumsuzluk dağıtıyor.

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
940
İsim
Rusty
Güldürdün biraz. Hyper212 dual ile 70 i geçmiyor :D
Aynı işlemciyi bulamadım ama bir üstünü buldum.1 senede atla deve olmamıştır umurak bu videoyu atıyorum,sonunda ainen 70 geçmiyor.
Kardeşim 125w işlemcileri en tepe model hava soğutma bile soğutamiyor. Bu AMD de geçerli. 5800x3d hava soğutma sogut bakalım sogutabilecen mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben bu arkadaşı engelledim hala msjlarimi görebiliyor bunun nasıl önüne geçeceğim her yerde karabasan gibi olumsuzluk dağıtıyor.
Beni engellediysen bana neden yazıyorsun. Realist olup doğruları söylemek zoruna gidiyorsan cok da umrumda

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
Aynı işlemciyi bulamadım ama bir üstünü buldum.1 senede atla deve olmamıştır umurak bu videoyu atıyorum,sonunda ainen 70 geçmiyor.
Kardeşim 125w işlemcileri en tepe model hava soğutma bile soğutamiyor. Bu AMD de geçerli. 5800x3d hava soğutma sogut bakalım sogutabilecen mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beni engellediysen bana neden yazıyorsun. Realist olup doğruları söylemek zoruna gidiyorsan cok da umrumda

12600k yı noctua u14s ile kullanıyorum. 7 senelik hava soğutmam. Alt kitini değiştirip kullanıyorum 70 derece geçmiyor. Oyunlarda 65 66 civarında genelde. Overclock yaparsan hava soğutma işe yaramaz evet ama onun dışında 12600k öyle çok ısınan bir işlemci değil. Linkteki ürün de 12600kf sadece dahili gpu su yok yani aynı ürün sayılır. Aşağıda da benim soğutucum ile yapılan testi görebilirsiniz. Yeşil olan yükte kullanımı. Kırmızı olan Overclock edilmiş hali. Özetle bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım lütfen. Bir şey söylüyorsak bunu destekleyici veriler paylaşın yoksa insanları yanlış yönlendirmiş oluruz.

1700392617098.png

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,709
İsim
Fatih

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,790
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Bilalim ne diyorsun iptale mi gidiyoruz yoksa birakayim mi? Elimde B660 var su an.
İşlemciniz nedir? Ben bi arkadaşı düşünerek aldım da iptal ettim sonra gerek yok diye.

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,709
İsim
Fatih
İşlemciniz nedir? Ben bi arkadaşı düşünerek aldım da iptal ettim sonra gerek yok diye.
Islemcim yok su an, indirimlerden sistem topluyorum islemci eksikti.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,790
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Islemcim yok su an, indirimlerden sistem topluyorum islemci eksikti.
Bence alın hocam o zaman ya fiyatı uygun gibi. Çok üst düzey bir sistem toplamayacaksanız işinizi görür sonuçta.

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,709
İsim
Fatih
Bence alın hocam o zaman ya fiyatı uygun gibi. Çok üst düzey bir sistem toplamayacaksanız işinizi görür sonuçta.
Tamamdir tesekkur ederim. Uzun bir sure goturur beni diye umut ediyorum.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,790
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Tamamdir tesekkur ederim. Uzun bir sure goturur beni diye umut ediyorum.
Götürür inşallah hocam ya, güçlü işlemci zaten işlemci ağırlıklı oyunları da oynatır güçlü ekran kartlarını da besler sıkıntı olmaz umarım. Hayırlı olsun.

Top Bottom