Erikli Damacanası
80+ Bronze
tek başına cicibebe bile daha iyi bir aday
Mesaj otomatik birleştirildi:
ucuza peynir yerizFare daha iyi yönetir bu arada
tek başına cicibebe bile daha iyi bir aday
ucuza peynir yerizFare daha iyi yönetir bu arada
Ayn 30 40 tl peynire para veremiyen var fare kardeş patates soğan yerine peynir dağıtırtek başına cicibebe bile daha iyi bir aday
Mesaj otomatik birleştirildi:
ucuza peynir yeriz
Bana 2 koli tavuklu noodle yollayabilirsin.Sevgili Reis'i sevmeyen üyeler. Reis, Caner adlı arkadaşa makarna paketi verince Caner de işte ülkesini satma kararı aldı. 1 makarna paketine ülkesine satanlar tam liste:
Konuyu açan arkadaş, makarna paketini kabul edenler. Tebrikler Caner. İstediğin makarna paketiydiyse sana kolilerce yollardım.
O kadar alınca nvidia ile anlaşmaya gidilir o fiyata 3.5m ya da 4m banko alınır3 milyon 282 bin 51 tane RTX 3090 alabilirdik :/
profil fotoğrafının hakkını veriyorsun aferim sanaSevgili Reis'i sevmeyen üyeler. Reis, Caner adlı arkadaşa makarna paketi verince Caner de işte ülkesini satma kararı aldı. 1 makarna paketine ülkesine satanlar tam liste:
Konuyu açan arkadaş, makarna paketini kabul edenler. Tebrikler Caner. İstediğin makarna paketiydiyse sana kolilerce yollardım.
Böyle bir şey paylaşmışlar.Algı mı?
Neden çıkıp kimse isptaıyla birlikte açıklama yapmıyor?
Where is the ispat?
Böyle bir şey paylaşmışlar.
Sen kürsüye çıkıp elinde pankart ile duran adamı kaynak alıyorsan benim yapacağım bir şey yok.Where is the ispat?
Ha dur gerçi sen akplisin anlamazsın türkçesini.
İspatı nerede.
Hani resmi bir kaynak yok.
Yandaş trt.
Yazılı belge yok