Neler Yeni

12k 13k verip Monster alınır mı?

KlausM

80+ Silver
Hiçte pişman olunmuyor, hem laptop hem sistemim var. Sistemden daha çok laptop başında zaman geçiriyorum, adam öğrenciyim diyor kasa al diyorsun. Yıldan yıla kasayı taşır durur artık.
Alcaksan Laptopa O Kadar Para Verme Dedim Nerenle Okuyosun

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,211
İsim
Turuncu Keskin
Alcaksan Laptopa O Kadar Para Verme Dedim Nerenle Okuyosun
Ben de diyorum ki, elimde ki laptopta 15bin liralık, hiç pişman değilim. Sen pişman oldun diye herkes pişman mı olacak? Saçma sapan yorumlar yapacağınıza, konu hakkında yorum yapıp laptop önerisi yapın. Konu dışına çıkıp duruyorsunuz.

KlausM

80+ Silver
Ben de diyorum ki, elimde ki laptopta 15bin liralık, hiç pişman değilim. Sen pişman oldun diye herkes pişman mı olacak? Saçma sapan yorumlar yapacağınıza, konu hakkında yorum yapıp laptop önerisi yapın. Konu dışına çıkıp duruyorsunuz.
Ben Pişmanım demedim bu bir yorumum saçma değil alıcaksan max 6 al dedim neresi saçma öğrenciyim diyo kendiside ? buda sana kapak olsun

Avolay

80+ Gold

utku26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Utku Başer
Uzun zamandır araştırıyorum ve 12-13 biraz daha zorlarsam 14k bandında özelliklerine bakılırsa en mantıklı Monster geliyor ilk akla ama bu forumda olmakla da birlikte birçok forumda Monster'la alakalı hiç de iyimser yorumlar göremedim. Bu fiyat bantlarında bana rtx teknolojisinin ve i7 10. nesil en az 6 çekirdekli (İçmimarlık okuyorum ve bilirsiniz ki render pcyi yeterince yoran bir işlem) Laptop önerebilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler
çok ısınıyor senin için sorun teşkil etmiyorsa monster al

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
Olmadı çay mangal yapmak için alıcam yani yapacak bi şey yok asjdSKdlAsdşasd
kışın soba niyetine kullan bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiçte pişman olunmuyor, hem laptop hem sistemim var. Sistemden daha çok laptop başında zaman geçiriyorum, adam öğrenciyim diyor kasa al diyorsun. Yıldan yıla kasayı taşır durur artık.
bavulla taşır

Avolay

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,573
Üyeler
165,200
Son üye
LaPulga