Neler Yeni

Çözüldü✓ 12k bütçe ile RTX 3080ti alınır mı? 15d yükte 70 derece ?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,646
İsim
Hacı
2 gün önce 11k ya merc 319 sattım :D
bana güvenebilirsen havale ile sana yardımcı olurum bayilere bazen bu fiyatlardan geliyor ancak acele etmek gerekiyor hemen satılıyor Elinde paran dursun ilan gelirse haber ederim.
Et bakalım haber de tosuncuk hesabı olmasın :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne demek :)
Ben de 6900 XT TOXİC Bulsam 11k-12K ya alacağım da yok 🤣🤣
@Aykut D. Bak beni sinir etme 😡😡
Benim yok diye üzülüyorum zaten 😭😭😭

Kimin Toxic i vardı? Canım çekti... Foto istim de atsın 1 dal sigara misali 🤣

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Seyfullah
Son kullanıcıya satış olmadığı için Güvenirlik geçmiş satış işlemleri üzerinden sağlanıyor bayiden bayiye havale kargo ile yapılıyor zaten son kullanıcı satışı yok bu noktada Bizde bu fiyatlardan satın alıp üstüne koyup mağazamızda son kullanıcıya satıyoruz. Normalde böyle bir satış yok zaten.

Mesela bugün 10 tane bu sistemden aldım 45-50kdan satıcaz hatta 5 tanesi mimarlık ofisine 45kdan verdim 5 tanesini vitrine koyup 50k dan vericem

Alıntıyı görüntüle
hazır sistemleri satın alıp gider gösterip aldığınız fiyattan tekrar birbinize mi satıyorsunuz bu çark nasıl dönüyor acaba çünkü vatan vs gibi büyük markalar bile çoğu zaman bu fiyatlardan vermiyo

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,536
İsim
Hakanbey
hazır sistemleri satın alıp gider gösterip aldığınız fiyattan tekrar birbinize mi satıyorsunuz bu çark nasıl dönüyor acaba çünkü vatan vs gibi büyük markalar bile çoğu zaman bu fiyatlardan vermiyo
Vatan gibi büyük firmalar bu fiyatlardan son kullanıcıya vermiyor bayilere veriyor. hatta bu sistemi satın aldığım kişi büyük firmalardan satın alıyor.

Aykut D.

80+ Gold

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,646
İsim
Hacı

Aykut D.

80+ Gold

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,536
İsim
Hakanbey
1735939518405.png

Başkada bişey demiyorum konuyu kapatabiliriz iyi geceler :)

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,646
İsim
Hacı
2. Ele güvenemiyorum ya bende düşünüyorum ama iste :⁠-⁠\
2. Ele bende güvenemiyorum, dolandırıcı çok fazla, güvenilir insanlar var tek tük onları takip ediyorum :)

Alıntıyı görüntüle

Başkada bişey demiyorum konuyu kapatabiliriz iyi geceler :)
Hayırlı olsun 🤣

Kart eğri duruyor hocam, düzeltmek lazım
🤣🤣

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali Toprak
Testi kendim yaptım yerinde yan dükkan :D ilanı şu şekilde
Alıntıyı görüntüle

Zaten problem çıkma ihtimali yok Önemli olan bu fiyata daha iyi bir kart bulabilirmiyiz sıcaklığa pek takılmıyorum Ağırlık çizim üzerine olcak autodesk 3dsmax kullanacak
kart miningli sadece bakımları yapılmış hocam. almayın aldırmayın.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,646
İsim
Hacı
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali Toprak
Sıfır 4080 almış zaten 🤣
1. olarak kararı ne ara vermiş 😁
2. olarak arkadaşlar bilgilensin diye yazıyorum, stok olarak satılan yerlerden toplu satılan yerlerden kartlar almayın. açıklamada da 50 stok olduğu yazıyordu. Bes belliki mining kartlar. macun bakımları yapılmış adama satmış. Diyeceksiniz derecesi düşük alalım, almayın kardeşim mining %100 vram kullanır sıcaklığa çok etki etmez ama termal padleri, macunları, chipseti mahfolmuştur.
benim söylediklerime kesin inanamayanlar biraz araştırabilir. + olarak ilgili konuyu buraya bırakıyorum.

O kardeşime değil Dükkana :D Kardeşime ventus onayladık hayırlısı ile kullansın.
hocam izleyin + dinleyin derim. 2 3 ay sonra vram arızası alır iseniz kart parasından olursunuz canınızı sıkar. gidin 2 3k daha fazla verin miningsiz kart alın.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,646
İsim
Hacı
1. olarak kararı ne ara vermiş 😁
2. olarak arkadaşlar bilgilensin diye yazıyorum, stok olarak satılan yerlerden toplu satılan yerlerden kartlar almayın. açıklamada da 50 stok olduğu yazıyordu. Bes belliki mining kartlar. macun bakımları yapılmış adama satmış. Diyeceksiniz derecesi düşük alalım, almayın kardeşim mining %100 vram kullanır sıcaklığa çok etki etmez ama termal padleri, macunları, chipseti mahfolmuştur.
benim söylediklerime kesin inanamayanlar biraz araştırabilir. + olarak ilgili konuyu buraya bırakıyorum.

hocam izleyin + dinleyin derim. 2 3 ay sonra vram arızası alır iseniz kart parasından olursunuz canınızı sıkar. gidin 2 3k daha fazla verin miningsiz kart alın.
İlle alınmaz diye bi kaide yok. 12k ya 3080 ti buluyorsan alınır.

Bende de var minngli kart kullanıyorum sorun da yaşamadım şükür.
Arkadaşlara da aldık minng geçmişi olan kart onlar da kullanıyor. Testler kendini az çok belli ediyor zaten kartın ne durumda olduğunu.

Top Bottom