Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 12li 1 LT SIRMA Maden sularında Sepette indirim 17 TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

A_TURAN_A

80+ Bronze
Screenshot_20240619_181249.jpg

CiftciAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Ali
emek verip paylasan arkadastan ozur dileyerek,

Akmina-Sirma neden surekli indirimde?​

Danone’nin sahibi olduğu maden suyu üreten markalarından biridir. Danone, İsrail’in en büyük gıda işletmelerinden Strauss Group’un süt ürünleri üreten alt şirketi Strauss Dairies ile iş birliği içerisindedir ve %20’lik hisse sahibidir. Bu firma aynı zamanda PepsiCo’nun da hissedarıdır ve Strauss Group, İsrail askeri birimlerine destek ve malzeme tedariki sağlamaktadır. Ayrıca Danone, İsrailli süt firması Tara ile birlikte İsrailli Wilk’e yaklaşık 12,5 milyon NIS tutarında bir yatırıma öncülük etmektedir. Gayrimeşru İsrail yerleşimlerinde üretim yapan ve İsrail ekonomisine ciddi katkılar sağlayan şirketlerle ortaklık yapmak Danone’yi tercih edilmemesi gereken bir marka yapmaktadır.

Alternatif ürünlere yönelmek daha sağlıklı olacaktır.
Bilgilendirme için teşekkürler. Bir daha tercih etmeyeceğimiz markalar listesine aldık. Bütün bu zulmü görüp inadına destek olanlar bu zulmü yaşayanlardan daha beter kahrolsunlar inşallah.

Endy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Endy Ulus
Instagram
endylus_9
Discord
endylus

Danone’nin sahibi olduğu maden suyu üreten markalarından biridir. Danone, İsrail’in en büyük gıda işletmelerinden Strauss Group’un süt ürünleri üreten alt şirketi Strauss Dairies ile iş birliği içerisindedir ve %20’lik hisse sahibidir. Bu firma aynı zamanda PepsiCo’nun da hissedarıdır ve Strauss Group, İsrail askeri birimlerine destek ve malzeme tedariki sağlamaktadır. Ayrıca Danone, İsrailli süt firması Tara ile birlikte İsrailli Wilk’e yaklaşık 12,5 milyon NIS tutarında bir yatırıma öncülük etmektedir. Gayrimeşru İsrail yerleşimlerinde üretim yapan ve İsrail ekonomisine ciddi katkılar sağlayan şirketlerle ortaklık yapmak Danone’yi tercih edilmemesi gereken bir marka yapmaktadır.

eyw 2 adet 12li satın aldım

memlekette ki her marka satmış kendini danone de algida gibi sektörü eline geçirdi yazık..
Mesaj otomatik birleştirildi:

alternatif ürün diye kınık maden suyu aldım elmalı ve limonlu, o kadar rezil glikozlu aromalı tadı vardı ki anlatamam. yani sanki sırma almayalım da yerelde daha iyi markalara yönelelim gibi konuşmuşsun ama kusura bakma kardes. turkun turkten baska dusmanı yoktur. turkler en rezil en kalitesiz ürünleri yine kendi halkına satmaya calısır ve muthis karlar elde eder. pringlesi türkiyeden yollayıp yerine master potato getirerek kim bilir hangi akpli tanıdık zengin olduysa aynısını simdi de pepsi icin cocacola icin diger tum israil malları icin yapmaya calısıyorsunuz ama yemezler kocum biz kaliteli ürünleri uyguna almaya devam edecegiz israilin de amerikasının da avrupasının da mallarının da tam destek arkasındayız. evime cok sukur turk malı giremez girerse bi sütas ve icimin süt ürünleri girer o kadar.
ayıptır sorması çifte standart uygulayan danone mi iyi marka oluyor :D kaldı ki pringles ciro yapamadığı için gitti o da iyi değil di yerine gelen marka ondan kat kat beter ..

Bu markalar 1800’lü yıllardan beri hayatımızın içinde.

Memleket elden gitmiş; alt tarafımıza içlik alacak para kalmamış hala aynı tantana.

Görende şu insanları 20 senedir boykotta sanacak.

Çok güzel uyutuluyorsunuz, esas meseleleri görmezden gelin diye. Keşke depremzedelere; şehitlerimize, çocuk yaşta evlendirilen kızlarımıza, haksızlığa ve hukuksuzluğa karşıda böyle tepkiler verseniz.

Bu ülkede Mc Donald’da Pepsi’de dün gelmedi. Acaba neden hala burada biliyor musun? Siz şovmenler, yerli üretim marka görünce tercih etmediğinden ötürü.

Memleketin dört bir yanını ağ gibi örmüş bu yabancı sermayeye zarar veremezsin. Verebileceğin tek zarar halkın istihdamı olur. Bugün sadece Mc Donald Türkiye’den çekilse, yüzbinlerce insan aç, açıkta kalacak.

Hepiniz konuşup duruyorsunuz ama aslında olan birilerinin amacına ettiğiniz hizmet.

Benim param yok kardeşim. Nerede kaliteli, sağlıklı ve uygun fiyatlı ürün var ona yönelirim.

Marketlerde şu tipler bana denk geldiği zaman aynı üründen sepete bir adet daha koyuyorum.

Neyse anlayan anladı demek istediğimi.
rusya aç mı kaldı hocam

Ülker eti gibi markalar anında kapatır o boşluğu kaldı ki starbucks alternatifi mi yok sanki... Yiyecek sektörü en basit şey

memlekette ki her marka satmış kendini danone de algida gibi sektörü eline geçirdi yazık..

ayıptır sorması çifte standart uygulayan danone mi iyi marka oluyor :D kaldı ki pringles ciro yapamadığı için gitti o da iyi değil di yerine gelen marka ondan kat kat beter ..

rusya aç mı kaldı hocam

Ülker eti gibi markalar anında kapatır o boşluğu kaldı ki starbucks alternatifi mi yok sanki... Yiyecek sektörü en basit şey
dediğin daha kötü ciro yapamadığı için bir marka ülkenden gidiyorsa vay haline. bunu kendine dert edeceğine gidip elin araplarını düşünmen falan çok çok çok saçma. çifte standart demişsin, tüm markalar türkiyeye özel ürün üretiyor kalitesi yerlerde olduğunu biliyorum ama yerel markalar onlardan da beter halde. ekonomi bitik. ürünler lezzetsiz. her şeyin son kalitesini tüketiyoruz. bunları dert edinin bunları. kendi ağzınla söyledin zaten sorunun nerede olduğunu.

dediğin daha kötü ciro yapamadığı için bir marka ülkenden gidiyorsa vay haline. bunu kendine dert edeceğine gidip elin araplarını düşünmen falan çok çok çok saçma. çifte standart demişsin, tüm markalar türkiyeye özel ürün üretiyor kalitesi yerlerde olduğunu biliyorum ama yerel markalar onlardan da beter halde. ekonomi bitik. ürünler lezzetsiz. her şeyin son kalitesini tüketiyoruz. bunları dert edinin bunları. kendi ağzınla söyledin zaten sorunun nerede olduğunu.
arap olayını anlamadım ülker eti için mi dedin ülkede hep kötü ürün yapılıyor 20 yıl öncede aynıydı şimdi de sende diyorsun o da kötü o da kötü neden yabancı sermaye kazansın..

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Kenan
Uygunsuz davranış
Bilgilendirme için teşekkürler. Bir daha tercih etmeyeceğimiz markalar listesine aldık. Bütün bu zulmü görüp inadına destek olanlar bu zulmü yaşayanlardan daha beter kahrolsunlar inşallah.
Biletinizi ben alabilirim. 20 bin tl limitim emrinize hazırdır.

Merak etme senin gibi avanaklar yüzünden Allah’ın ateşine gerek kalmadan, memleket içerisinde yanıp kül oluyoruz zaten :)

Hemen bir sırma içmeliyim. Ohhhhh ülke cennet cennet.

• Beğen
Reaksiyonlar: Endy

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,386
İsim
Berk
banka hesapları dolsun, mastercardlar visalar dolup taşsın. bu markalara komisyonlar ödensin tüm dünyada, olmayan paralar üretilsin.... ama gel gelelim türkiye de bir tane soda aldık vah vah vah zulümmmmmmmmmmm, puahHAHAHAhahshaıshdıasdhsa dsadsa: Dsad.sad:dee.'^:'32133133134 xdxdxd dostum eğer bu sisteme karşı gelmek istiyorsan nakit kullanacaksın, nakit! boş yapmayın. kara liste mara liste işin bahanesi, kendinizi iyi hissetmek için saçma sapan yorumlar yapmayın. gidin bahçedeki iki hayvana şu sıcak günlerde mama koyun su koyun daha iyi hissedersiniz! (zaten yapıyorsanız allah razı olsun sizden, tşkler)

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Kenan
arap olayını anlamadım ülker eti için mi dedin ülkede hep kötü ürün yapılıyor 20 yıl öncede aynıydı şimdi de sende diyorsun o da kötü o da kötü neden yabancı sermaye kazansın..
Ben 30 yaşındayım. Tatmadığım yerli marka kalmadı. Bana yerli markalardan x bir ürün söyle, avrupa pazarıyla hadi onu geçtim orta doğu pazarıyla aynı kalitede ürünleri; yerli pazara sunduklarını kanıtla, ben bugün bu forumu terk edicem.

Yaşın yetmeyebilir, ben sana anlatayım.

Senin o 20 yıldır hep aynıydı dediğin yerli markalar, içerik detaylarını açıklıyor; misal veriyorum çikolatada %30 kakao kullanıyordu, bimlenme tatlandırıcısı değil bizzat o ürünün posası ya da ürünü kullanıyordu.

Bugün bu sözde yerli markalar orta doğuda dahi bu tutumlarına halen devam ediyor. Çünkü o leş kargası orta doğu pisliğinde bile bir yargılama var. Orada bile yerel halka verilen bir değer var.

Eğer bugün Türkiye’de açıklanmayan ürün içeriği ve yüzdelikleri Orta Doğu ülkelerinde açıklanıyorsa ve bize %3 muz tadında sunup, onlara %30 muz veriyorsa; senin Filistini onu bunu değil; önce kendi geleceğini düşünmen gerekiyor.

Bak bakalım o domuz eti yiyor diye haram kıldığınız insanların hangisi gdolu ürün kullanıyor.

Senin bütün tarımın gdodan ibaret.

Eğer bir ülkede denetim merkezin çalışmıyor, savcılar üç maymun oynuyor ve bütün yetki tek bir adamdaysa, herkes yaladığı kadar aroma hak eder.

Git biraz eski fişlere, eski ürün ambalajlarına bak googledan. Hep böyleymiş de falanmışta yerliler çöp müşte ahahahaha

Adam diyor ki İsrail malı alacağıma gdo lu ürün alıp gelecek nesillere kanser bir genetik bırakırım. Müthiş kafa, devam et.

Merak etme, Türkler dışında bütün orta doğu refah içinde. O çocukken inandırdıkları “gelişmekte olan masalına devam”

ChristianSerratos

80+ Silver
Pahalı %50 indirime giriyor o zaman stokluyorum ben soğuk soğuk iyi gidiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Kenan
banka hesapları dolsun, mastercardlar visalar dolup taşsın. bu markalara komisyonlar ödensin tüm dünyada, olmayan paralar üretilsin.... ama gel gelelim türkiye de bir tane soda aldık vah vah vah zulümmmmmmmmmmm, puahHAHAHAhahshaıshdıasdhsa dsadsa: Dsad.sad:dee.'^:'32133133134 xdxdxd dostum eğer bu sisteme karşı gelmek istiyorsan nakit kullanacaksın, nakit! boş yapmayın. kara liste mara liste işin bahanesi, kendinizi iyi hissetmek için saçma sapan yorumlar yapmayın. gidin bahçedeki iki hayvana şu sıcak günlerde mama koyun su koyun daha iyi hissedersiniz! (zaten yapıyorsanız allah razı olsun sizden, tşkler)
Birazdan “kokakolaları” döküp doların ateşini söndüreceğim.

YAAAA HAK!

Reav

80+ Silver

Hemen aldım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom