Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 12li 1 LT SIRMA Maden sularında Sepette indirim 17 TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

CiviL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ertuğrul
Biletinizi ben alabilirim. 20 bin tl limitim emrinize hazırdır.

Merak etme senin gibi avanaklar yüzünden Allah’ın ateşine gerek kalmadan, memleket içerisinde yanıp kül oluyoruz zaten :)

Hemen bir sırma içmeliyim. Ohhhhh ülke cennet cennet.
Adam tamam al bileti dese ne yapacaksın merak ettim :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Kenan
Adam tamam al bileti dese ne yapacaksın merak ettim :D
Ya sence bunlar vatan millet sakarya edebiyatı yapmak haricinde (gerçi onu bile yapmıyorlar, bunlar arap sempatizanı) aksiyon alabilecek insanlar mı?

Kimse kimseyi tutmuyor ki :) Gitsin resmi prosedürü hallettin biletini ben alıcam. Zaten borca batmışız, bu kardeşimiz için feda olsun :)

Madem bu kadar rahatsız oluyorlar, sözde yürekleri yanıyor; bana gerek kalmadan sözleşmeli erlik için başvuruda bulunabilirler. Suriyeli kardeşleri için savaşırlar. Sonuçta onlarda müslüman.

Ama hayır. O “SIRMA SODA ALMAYARAK” savaşı durduracak. Ama bilmiyor ki bugün Sırmaya bağlı olan esas fabrika üretimi durdursa kaç bin aile aç, açıkta kalacak.

Ben çok istiyorum böyle tiplerin ben dışarıda yemek yerken aniden karşıma çıkmasını. Ama denk gelemiyoruz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Ertuğrul Yavuz
Uygunsuz davranış
emek verip paylasan arkadastan ozur dileyerek,

Akmina-Sirma neden surekli indirimde?​

Danone’nin sahibi olduğu maden suyu üreten markalarından biridir. Danone, İsrail’in en büyük gıda işletmelerinden Strauss Group’un süt ürünleri üreten alt şirketi Strauss Dairies ile iş birliği içerisindedir ve %20’lik hisse sahibidir. Bu firma aynı zamanda PepsiCo’nun da hissedarıdır ve Strauss Group, İsrail askeri birimlerine destek ve malzeme tedariki sağlamaktadır. Ayrıca Danone, İsrailli süt firması Tara ile birlikte İsrailli Wilk’e yaklaşık 12,5 milyon NIS tutarında bir yatırıma öncülük etmektedir. Gayrimeşru İsrail yerleşimlerinde üretim yapan ve İsrail ekonomisine ciddi katkılar sağlayan şirketlerle ortaklık yapmak Danone’yi tercih edilmemesi gereken bir marka yapmaktadır.

Alternatif ürünlere yönelmek daha sağlıklı olacaktır.
Paylaşım yapandan özür dilemeye hiç gerek yok, bu paylaşım ahmak bir mahlukatın ahmakça davranışı desem az kalır. Efendim bilgi sahibi değildim, bilinçlendirdiğiniz için müteşekkirim.

ChristianSerratos

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
berke can
Ya sence bunlar vatan millet sakarya edebiyatı yapmak haricinde (gerçi onu bile yapmıyorlar, bunlar arap sempatizanı) aksiyon alabilecek insanlar mı?

Kimse kimseyi tutmuyor ki :) Gitsin resmi prosedürü hallettin biletini ben alıcam. Zaten borca batmışız, bu kardeşimiz için feda olsun :)

Madem bu kadar rahatsız oluyorlar, sözde yürekleri yanıyor; bana gerek kalmadan sözleşmeli erlik için başvuruda bulunabilirler. Suriyeli kardeşleri için savaşırlar. Sonuçta onlarda müslüman.

Ama hayır. O “SIRMA SODA ALMAYARAK” savaşı durduracak. Ama bilmiyor ki bugün Sırmaya bağlı olan esas fabrika üretimi durdursa kaç bin aile aç, açıkta kalacak.

Ben çok istiyorum böyle tiplerin ben dışarıda yemek yerken aniden karşıma çıkmasını. Ama denk gelemiyoruz.
ya onu geçtim yerli markalarının elde ettiği gelirleri nereye harcadığını biliyor musunuz? patronlarının ve müdürlerinin nasıl bir hayat sürdürdüğünü.. hepsinin cebinde iphone 15 pro max altında bmw mercedes tüketim ürünlerinin tamamı israil malı en kaliteli mallardan. kendileri bile kendi ürettikleri ürünleri kullanmıyordur. sen kimden neyi kısıyorsun neyin boykotunu yapıyorsun anlamadım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom