JackRyan
80+ Silver
bunu diyen hobby çikolatayıda emcüklerBeğenmeyen de gitsin lolipop yalasin ne diym .d
İçindekiler kısmı sampiyonlar Ligi gibi maşallah...Kremini bilmemde çoko olmadığı kesin.
İçindekiler. Şeker, bitkisel yağlar (palm, ayçiçek, kanola), peyniraltı suyu tozu (süt), kakao tozu (%7), fındık (%4), yağsız süt tozu (%4),
Bilader her indirimin altında millete niye atarlanıyorsun. Evet bana göre de berbat, seven alır yer zaten.lolipop seversin cnm sen onu emcüklemeye devam et .d ülkere bile laf atan lolipop yutsun .dd
ateş olmayan yerden duman çıkmaz canım her konu diyip de genelleme yapma bencede seven alır berbat demenden olayı anladık zaten sevmiyorsan konularımı engelle beni olsun bitsin isteyen yer bu kadar basit ekstra kötülemenin alemi yok sonuç olarak Ülker bu şokokrem değil saçma yorumlara gerek yok...Bilader her indirimin altında millete niye atarlanıyorsun. Evet bana göre de berbat, seven alır yer zaten.
Adam bence demiş sen herife bı anda cikistin bence sen haksizsinateş olmayan yerden duman çıkmaz canım her konu diyip de genelleme yapma bencede seven alır berbat demenden olayı anladık zaten sevmiyorsan konularımı engelle beni olsun bitsin isteyen yer bu kadar basit ekstra kötülemenin alemi yok sonuç olarak Ülker bu şokokrem değil saçma yorumlara gerek yok...