13.000 & 15.000 TL ARASI GAMING YAYIN Sistem Önerileriniz

Ozzy_B

80+
Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar selamlar,

Başlıktan da anlayacağınız üzere 13k ile 15k arasında yayın yapmayı amaçladığım hem görsel olarak güzel görünen hem de uzun yıllar beni götürecek bir sistem toplamak istiyorum.

Oynadığım oyunlar CS:GO,DOTA2,VALORANT yani çok fazla ütopik sistem gereksinimleri olan oyunlar değil ancak ileriye yönelik olsun ve max. performans almak istiyorum özellikle yayın vs. durumlarında.

Fiyat aralığında 2K fark az değil bilerek belirttim şu yüzden belki dersiniz 15k ya onu alacağına 12.500 lük sistemde seni uzun zaman götürür veya 13.500 lük sistemde yani bütçe var diye gereksiz ve kullanım amacımın dışında bir sistem toplamak istemiyorum bilmiyorum anlatabildim mi.

Pandemi sürecinin başına döndüğümüzden dolayı bir çok şirket tekrar home ofise döndüğü için haliyle ben de artık evden çalışmaya devam edeceğim dolayısıyla yasaklar vs. derken akşamları keyifle vakit geçireceğim bir sistem toplamaya karar verdim daha önce 8-10 arası bakıyordum fakat pek yönlendirme göremedim. Bir ara incehesaptaki pch s class 1.1'e biraz özelleştirme yaparak niyetlendim ancak stok bitmişti daha sonrada bütçede güzel bir artış durumu oldu vs. özetle RGBli,yanarlı dönerli, güzel ve uzun yıllar götürecek bir sistem düşünüyorum. Rica etsem yardımcı olur musunuz ?

Hazır sistemler de olur, tek tek parça parça da olur niyetim bir an önce gidip alabileceğim, 1 hafta 10 gün bekleme süresi olmayan yerler ancak tabi ki yoksa yapacak bir şey yok bekleyeceğiz. Bütün tavsiyelerinize ve kombinasyon önerilerinize açığım.

Şimdiden çok teşekkürler.

Bunu toplayabildim Rtx 3070 le 14.800 ediyor 6800 le 15.200 ediyor
13 binden istiyorsanız 3060 ti bakabilirsiniz.

rami göremedim ama ben mi göremedim yoksa unuttunuz mu acaba ? Ram de dahil edersek 3070 li sisteme bütçe üzeri kalıyor gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu sisteme ne dersiniz acaba ? Gamegarajdan özelleştirdim.

işlemciyi Amd R7 3800X yaptım
Ekran kartını Palit rtx 3070 gamerock oc yaptım.

Toplam ; 14.421

rami göremedim ama ben mi göremedim yoksa unuttunuz mu acaba ? Ram de dahil edersek 3070 li sisteme bütçe üzeri kalıyor gibi.

Bu sisteme ne dersiniz acaba ? Gamegarajdan özelleştirdim.

işlemciyi Amd R7 3800X yaptım
Ekran kartını Palit rtx 3070 gamerock oc yaptım.

Toplam ; 14.421
Ekran kartını ichill yapmanızı öneririm hem serin hem de kozmetiği mükemmel bir seri.

3800x e çok gerek yok aslında.

Depolama da yükseltilmeli bence.

Ekran kartını ichill yapmanızı öneririm hem serin hem de kozmetiği mükemmel bir seri.

3800x e çok gerek yok aslında.

Depolama da yükseltilmeli bence.
Merhaba sistemi aldım.
Palit GeForce RTX3060Ti GamingPro OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartını aldım. Sinerjideki sistemi özelleştirerek ;

Bu sistemde amd ryzen 7 3700x yaptım, 3600 corshair rgb ram ekledim, kingston a200 500 gb ssd, palit gaming pro 3 fanlı modeli.

Merhaba sistemi aldım.
Palit GeForce RTX3060Ti GamingPro OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartını aldım. Sinerjideki sistemi özelleştirerek ;

Bu sistemde amd ryzen 7 3700x yaptım, 3600 corshair RGB ram ekledim, kingston a200 500 gb ssd, palit gaming pro 3 fanlı modeli.
bir de PSU yu corshair 650W yaptım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,455
Üyeler
185,269
Son üye
TWAXH
Geri