Çözüldü✓ 0 Dan Pc Topluyacam Önerileriniz !!!!!

DDR5 ile DDR4 arasındakı farkı çok anlamıyom. 1 defa toplayıp tam toplamak istiyorum(uzun vadeli olsun). Öyle olursa DDR4 sistem toplayalım. Birazda M2 SSD tam performasında kullansın istiyorum anakartın. Örnek (Samsung 990 PRO MZ-V9P2T0BW PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD) gibi
Zaten bütçeniz az eger uzun ömürlü bir sistem isitiyor iseniz bütçenizi ekran kartı hariç 45 bine çıkarmanız lazım dediginz ssd zaten 7500 tl bütçenizden yain 30 dan 7500 düşerseniz zaten elinize 22.500 kalıyor onada bir şey çıkmaz

DDR5 ile DDR4 arasındakı farkı çok anlamıyom. 1 defa toplayıp tam toplamak istiyorum(uzun vadeli olsun). Öyle olursa DDR4 sistem toplayalım.

Zaten bütçeniz az eger uzun ömürlü bir sistem isitiyor iseniz bütçenizi ekran kartı hariç 45 bine çıkarmanız lazım dediginz ssd zaten 7500 tl bütçenizden yain 30 dan 7500 düşerseniz zaten elinize 22.500 kalıyor onada bir şey çıkmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

suan aciliyet olarak ekran - ekran kartı - m2 ssd aciliyeti yok . Geri kalan anakart - ram - işlemci - power - kasa - olursa soğutucu bunlara bütçe 30 bin düşünüyom.

suan aciliyet olarak ekran - ekran kartı - m2 ssd aciliyeti yok . Geri kalan anakart - ram - işlemci - power - kasa - olursa soğutucu bunlara bütçe 30 bin düşünüyom.

link atamaya çalışıyorum spam diyorr anlamadım

tek tek atacam

Son düzenleme:
link atamaya çalışıyorum spam diyorr anlamadım

tek tek atacam

https://www.akakce.com/bilgisayar-k...fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,625641883.html bu tarz kasa kötü mü acaba boyle bi şey almak istemiştim.​

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,120
Üyeler
183,386
Son üye
furkan034
Geri