Yani sıkıntı çıkmaz fakat bütçe 13k iken z490 dan kısma ama bütçem yoksa yine götürür ama z490 yaparsan uçururbaşta olduğu gibi ellemeden alır isem sıkıtnı çıkar mı yine bir o kadar süre götürür mü?
nasıl bi fark oluyor biraz açıklayabilir misin, bir de bu soket değişme muhabbeti varmış o değiştiğinde bu sistemde ne gibi sorun çıkartır ilerdeYani sıkıntı çıkmaz fakat bütçe 13k iken z490 dan kısma ama bütçem yoksa yine götürür ama z490 yaparsan uçurur
soket tipi farklı işlemcileri takamazsın tek eksi bu olurnasıl bi fark oluyor biraz açıklayabilir misin, bir de bu soket değişme muhabbeti varmış o değiştiğinde bu sistemde ne gibi sorun çıkartır ilerde
yani işlemci değiştirmek istersem anakart da güncellemem gerekecek diyorsunuz, eğer anladığım gibiyse bi süre bu anakartla idare edip yeni sokete uygun anakart almak da mantıklı olabilir sankisoket tipi farklı işlemcileri takamazsın tek eksi bu olur
z490 b460 a göre daha üst düzey bir anakart daha iyi performans alabilirsin
Tavsiye etmiyorum, gigabyte z490 ile birlikte aldım. Stok soğutucuyu değiştirecektim ama dayanamayıp test ettim, 3. saniyede 100 dereceleri gördüm. Kasada hava akışı adına bir şey yok. İtopya'ya geri gönderdim, biz test ettik 90 dereceleri görmedi dediler, sıvı soğutma tavsiye ederiz dediler vs. Yani gidip 2000 liraya soğutucu, kasa, psu takviyesi yapmayacaksanız hiç tavsiye etmiyorum.stok gelmiş sonunda
Mesaj otomatik birleştirildi:
işlemci ile vs sıkıntı çeker miyim
bu yazdığınız vok ultra için miTavsiye etmiyorum, gigabyte z490 ile birlikte aldım. Stok soğutucuyu değiştirecektim ama dayanamayıp test ettim, 3. saniyede 100 dereceleri gördüm. Kasada hava akışı adına bir şey yok. İtopya'ya geri gönderdim, biz test ettik 90 dereceleri görmedi dediler, sıvı soğutma tavsiye ederiz dediler vs. Yani gidip 2000 liraya soğutucu, kasa, psu takviyesi yapmayacaksanız hiç tavsiye etmiyorum.
evet kusura bakmayın vok ultra yı alacak sandım.bu yazdığınız vok ultra için mi
itopya'da olan üründen vazgeçtikTavsiye etmiyorum, gigabyte z490 ile birlikte aldım. Stok soğutucuyu değiştirecektim ama dayanamayıp test ettim, 3. saniyede 100 dereceleri gördüm. Kasada hava akışı adına bir şey yok. İtopya'ya geri gönderdim, biz test ettik 90 dereceleri görmedi dediler, sıvı soğutma tavsiye ederiz dediler vs. Yani gidip 2000 liraya soğutucu, kasa, psu takviyesi yapmayacaksanız hiç tavsiye etmiyorum.
estağfurullah ne kusuru, teşekkür ederim bilgilendirme içinevet kusura bakmayın vok ultra yı alacak sandım.
Satın aldıktan sonra inceleme konusu gelir mi? merak ediyorum daitopya'da olan üründen vazgeçtik
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mastory 5T10 alacağım.
şimdiden hayırlı olsuninşallah , aldıktan sonra detaylı bir inceleme paylaşırım tabi ki