Neler Yeni

13.000 Tl Sadece Kasa Öneri

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
başta olduğu gibi ellemeden alır isem sıkıtnı çıkar mı yine bir o kadar süre götürür mü?
Yani sıkıntı çıkmaz fakat bütçe 13k iken z490 dan kısma ama bütçem yoksa yine götürür ama z490 yaparsan uçurur

mdinc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammet Dinç
Yani sıkıntı çıkmaz fakat bütçe 13k iken z490 dan kısma ama bütçem yoksa yine götürür ama z490 yaparsan uçurur
nasıl bi fark oluyor biraz açıklayabilir misin, bir de bu soket değişme muhabbeti varmış o değiştiğinde bu sistemde ne gibi sorun çıkartır ilerde

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
nasıl bi fark oluyor biraz açıklayabilir misin, bir de bu soket değişme muhabbeti varmış o değiştiğinde bu sistemde ne gibi sorun çıkartır ilerde
soket tipi farklı işlemcileri takamazsın tek eksi bu olur
z490 b460 a göre daha üst düzey bir anakart daha iyi performans alabilirsin

mdinc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammet Dinç
soket tipi farklı işlemcileri takamazsın tek eksi bu olur
z490 b460 a göre daha üst düzey bir anakart daha iyi performans alabilirsin
yani işlemci değiştirmek istersem anakart da güncellemem gerekecek diyorsunuz, eğer anladığım gibiyse bi süre bu anakartla idare edip yeni sokete uygun anakart almak da mantıklı olabilir sanki

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Can ULUDAĞ
stok gelmiş sonunda :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

işlemci ile vs sıkıntı çeker miyim
Tavsiye etmiyorum, gigabyte z490 ile birlikte aldım. Stok soğutucuyu değiştirecektim ama dayanamayıp test ettim, 3. saniyede 100 dereceleri gördüm. Kasada hava akışı adına bir şey yok. İtopya'ya geri gönderdim, biz test ettik 90 dereceleri görmedi dediler, sıvı soğutma tavsiye ederiz dediler vs. Yani gidip 2000 liraya soğutucu, kasa, psu takviyesi yapmayacaksanız hiç tavsiye etmiyorum.

mdinc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammet Dinç
Tavsiye etmiyorum, gigabyte z490 ile birlikte aldım. Stok soğutucuyu değiştirecektim ama dayanamayıp test ettim, 3. saniyede 100 dereceleri gördüm. Kasada hava akışı adına bir şey yok. İtopya'ya geri gönderdim, biz test ettik 90 dereceleri görmedi dediler, sıvı soğutma tavsiye ederiz dediler vs. Yani gidip 2000 liraya soğutucu, kasa, psu takviyesi yapmayacaksanız hiç tavsiye etmiyorum.
bu yazdığınız vok ultra için mi

wozly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Selahaddin
itopya'da olan üründen vazgeçtik

Mastory 5T10 alacağım.​

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
itopya'da olan üründen vazgeçtik