13-14k telefon önerisi

S20 fe alın direk. o fiyat bandında daha iyi bi telefon yok. realme gt 2 var ama aradaki fiyat farkına değicek kadar daha iyi değil kesinlikle
A54'den 3 sene daha erken çıkmış hocam. Android 14 gelmeyecek diye biliyorum.
Sizce bunlara rağmen yinede s20 FE mi?

Bütçe 12k civarı. Aradığım 1. özellik iyi bir kamerası olması. Ardından da batarya ve ekran kalitesi geliyor. Oyun performansı vs. çok önemli değil. Telefonu anneme alacağız. Lütfen önerirken bunları göz önünde bulundurun.

EDİT: A54 ve S20 FE arasında kaldım. Sizce hangisi daha mantıklı?
S20FE tabii ki

Bütçe 12k civarı. Aradığım 1. özellik iyi bir kamerası olması. Ardından da batarya ve ekran kalitesi geliyor. Oyun performansı vs. çok önemli değil. Telefonu anneme alacağız. Lütfen önerirken bunları göz önünde bulundurun.

s20fe gorilla glass 3, 4500mah a54 ise gorilla glass 5, 5000mah işlemcide ise s20fe daha iyi kameraları arasında pek fark yok diye biliyorum bu durumda a54 daha mantıklı geldi bana.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

s20fe gorilla glass 3, 4500mah a54 ise gorilla glass 5, 5000mah işlemcide ise s20fe daha iyi kameraları arasında pek fark yok diye biliyorum bu durumda a54 daha mantıklı geldi bana.
sonuçta annen kullanacak kamera kalitesi olarak çok yakınlar bu durumda ekran dayanıklılığı ve bataryaya bakmaklısın

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sonuçta annen kullanacak kamera kalitesi olarak çok yakınlar bu durumda ekran dayanıklılığı ve bataryaya bakmaklısın
Çok kararsız kaldım

S20f

Kesinlikle a54 alırdım

Exynos bataryayı çabuk bitirmez ise a52s batarya ve ekran olarak iyi. A54 de yaklaşık olarak aynı özelliklerde. Kamerası da iyi ama s20 ile hiç karşılaştırmadım.

3 yıllık telefonu almaktansa tabii ki daha güncel a54 alınır

S20 FE Kullanmıştım çok ısınıyordu iade ettim onun dışında ekran kamerası falan muazzamdı

Geri