Neler Yeni

13 K Civarına PC toplama

Psqu

80+
Reaksiyon skoru
45
13 K civarı bütçem var. Kendi başıma kasa toplamaya kalktığımda bütçeyi pek ayarlayamıyorum bir yerler hep saçma oluyor. Rica etsem bana 13 K civarı bir sistem toplayabilir misiniz ? RGB manyağı biri değilim performans odaklı olursa çok iyi olur .
İşlemci AMD tercihim.
30 serisini beklemeyeceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monitör dahil değil .

Acaba neden 3000 serisini beklemeyeceksin meraktan soruyorum ? bu bütçeyle çok güzel RTX3070 sistem alınır çünkü

13 K civarı bütçem var. Kendi başıma kasa toplamaya kalktığımda bütçeyi pek ayarlayamıyorum bir yerler hep saçma oluyor. Rica etsem bana 13 K civarı bir sistem toplayabilir misiniz ? RGB manyağı biri değilim performans odaklı olursa çok iyi olur .
İşlemci AMD tercihim.

Monitör dahil değil .
3000 serisini bekle daha iyi olur sabırlı ol biraz

İşlemciyi 3800x
Anakartı b450m pro4 yapıp alabilirsin ama yüksek bütçeli sistem tavsiyelerinde pek iyi değilim yani sistem fiyatı biraz fazla olabilir

@kandes22 yardımcı olabilirsen sevinirim.

İşlemciyi 3800x
Anakartı b450m pro4 yapıp alabilirsin ama yüksek bütçeli sistem tavsiyelerinde pek iyi değilim yani sistem fiyatı biraz fazla olabilir
en kötü bir b550 anakart koymam gerekiyor gibi düşünüyorum.Sanki 2080 superde bu bütçede biraz dengesizlik yaratır gibi hissediyorum.

en kötü bir b550 anakart koymam gerekiyor gibi düşünüyorum.Sanki 2080 superde bu bütçede biraz dengesizlik yaratır gibi hissediyorum.
Açıkçası 1 ay bekleyip %20 performans ve çok daha gelişmiş RTX ve DLSS'den mahrum kalacaksın.

Hazır sistem mi istiyorsun?

İşlemci AMD tercihim.

Monitör dahil değil .
Bu var ama 3k daha pahalı biraz daha biriktrip bunu al derim rtx 3080 i7 10700k

Geri