Öneri 13 Ocak Çarşamba 2021 Bim'de Satılan RGB Delikli Oyuncu Mouse (Prozone G88)

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
6,794
Bütçe
80
Merhaba Öncelikle Burda Yeniyim:)

1-Öncelikle Mousemizin Kutusundan Başlayalım: Kutusu bence 80 tl lik bir mouseya göre güzel premium bir hava katmış ürüne
2-Mouse : Mouse rgb bimin aktüel kataloğunda vs Yazılımı var yazıyordu Fakat ürünün yazılımı yok ben deiog g11 adlı mousenin yazlımını denedim ve çalışıyor.Zaten çoğu marka aynı yazılmları kullanıyor
3-Mouse Bence Fiyatına göre alınablilr f/p ürünü

Videomda Her Şeyi Detaylı bir şekilde anlattım:)
►MOusenin İthalatçısı Driver Linki Koymamış Ama Mevcut Bir Driver Programı Var Bu Linkten Yazılımı İndiriip Makro Ayarı,Renk,Dpi Gibi ince ayarları Halledebilrisiniz:) https://drive.google.com/file/d/1FcsjSYLhtJJ_Zm1ob8e2fD7ZtZuf1Kww/view

Ekler

• IMG_20210113_154054.jpg
    IMG_20210113_154054.jpg
    5.6 KB · Hit: 154
  • IMG_20210113_154139.jpg
    IMG_20210113_154139.jpg
    9.1 KB · Hit: 191
  • Aydn_sahin._thumbpng.png
    Aydn_sahin._thumbpng.png
    105.6 KB · Hit: 192
  • IMG_20210113_154130.jpg
    IMG_20210113_154130.jpg
    8.2 KB · Hit: 95
Hoşgeldin diyeyim en başta. :)
Güzel rehber olmuş eline sağlık.
Fakat şu yazı tipini böyle yapmasaydın keşke. :D
Kullanıcı İncelemeleri olarak açsaydın keşke.

1-Öncelikle Mousemizin Kutusundan Başlayalım: Kutusu bence 80 TL lik bir mouseya göre güzel premium bir hava katmış ürüne
2-Mouse : Mouse RGB bimin aktüel kataloğunda vs Yazılımı var yazıyordu Fakat ürünün yazılımı yok ben deiog g11 adlı mousenin yazlımını denedim ve çalışıyor.Zaten çoğu marka aynı yazılmları kullanıyor

►MOusenin İthalatçısı Driver Linki Koymamış Ama Mevcut Bir Driver Programı Var Bu Linkten Yazılımı İndiriip Makro Ayarı,Renk,Dpi Gibi ince ayarları Halledebilrisiniz:) https://drive.google.com/file/d/1FcsjSYLhtJJ_Zm1ob8e2fD7ZtZuf1Kww/view
Yaşına göre güzel bir iş çıkarmışsın bunu çok rahat söyleyebilirim aramıza hoşgeldin.

Hoşgeldin diyeyim en başta. :)
Güzel rehber olmuş eline sağlık.
Fakat şu yazı tipini böyle yapmasaydın keşke. :D
Kullanıcı İncelemeleri olarak açsaydın keşke.
Teşekkürler Yeni Olduğum için yavaş yavaş öğrenecem inşallah :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaşına göre güzel bir iş çıkarmışsın bunu çok rahat söyleyebilirim aramıza hoşgeldin.
Çok Teşekkürler :) Hoşbulduk

1-Öncelikle Mousemizin Kutusundan Başlayalım: Kutusu bence 80 TL lik bir mouseya göre güzel premium bir hava katmış ürüne
2-Mouse : Mouse RGB bimin aktüel kataloğunda vs Yazılımı var yazıyordu Fakat ürünün yazılımı yok ben deiog g11 adlı mousenin yazlımını denedim ve çalışıyor.Zaten çoğu marka aynı yazılmları kullanıyor

Güzel İnceleme Olmuş Eline Sağlık

Emeğine Sağlık Babayiğit.

Rica edersem mouseun içini açıp sensörü de belirtebilir misiniz? Sensör bir mouse için çok önemli. Mümkünse yapın yapamazsanız yapacak bir şey yok. Vidalar mouse ayaklarının altında olur genelde.

Rica edersem mouseun içini açıp sensörü de belirtebilir misiniz? Sensör bir mouse için çok önemli. Mümkünse yapın yapamazsanız yapacak bir şey yok. Vidalar mouse ayaklarının altında olur genelde.
Malesef O riske giremem :) Sensörünü Videoda Belirtim

Geri